1 afbeeldingen

Comfortabel op vakantie met een bagagewagen

Voor velen is de vakantieperiode weer aangebroken. In de meeste delen van Europa is het prachtig zomerweer, zodat er weer op uit wordt getrokken naar het buitenland. Met de auto kun je naar de mooiste bestemmingen rijden. Omdat je voor één of meerdere weken vakantie, veel bagage nodig hebt, is het raadzaam om een bagagewagen te huren.

Wat is een bagagewagen

Een bagagewagen is een relatief kleine aanhanger die speciaal gemaakt is voor het vervoeren van bagage. De gesloten uitvoeringen bieden veel ruimte, zodat je de kofferbak van de auto niet hoeft vol te proppen om alles mee te krijgen. Wil je fietsen meenemen op vakantie? Dan kunnen deze op een speciaal rek bovenop de bagagewagen worden gemonteerd. Naast de extra bergruimte, heeft een bagagewagen nog een groot voordeel. Er is alleen een geldig Nederlands rijbewijs in de categorie B nodig. Door de geringe afmetingen en eigen gewicht blijft de maximale toegestane massa, namelijk onder 3.500 kg. Uiteraard moet het trekkende voertuig dan niet te zwaar zijn.

Compact op reis

Als je zelf geen aanhangwagen hebt, is een bagagewagen een uitkomst voor een autovakantie. Zeker als je met het hele gezin erop uit trekt. Bij ons kun je een bagagewagen huren wanneer je maar op vakantie wilt. (Controleer wel op tijd de beschikbaarheid.) Je kunt de compacte bagagewagen op je vakantieadres achterlaten zodat je met de auto ongehinderd de omgeving kunt verkennen. De aanhangwagens zijn namelijk afsluitbaar zodat je jouw spullen met een gerust hart kunt achterlaten. Er zijn mensen die liever niet met een grote caravan op pad gaan, de compacte aanhangwagens zijn dan een uitkomst. Als je in een vakantiehuis verblijft en geen caravan of vouwwagen nodig hebt, is een bagagewagen ideaal voor het vervoeren van de bagage.

Praktische voorbeelden

Onze bagagewagens worden voor de meest uiteenlopende gelegenheden verhuurd. We noemen enkele voorbeelden:

  • Midweekje naar Duitsland met het gezin, alle bagage kan mee;
  • Fietsvakantie in de Ardennen, de fietsen kunnen op de bagagewagen;
  • Verhuizing van een grote boekencollectie naar de andere kant van het land;
  • De bagage voor een wekenlange motorvakantie wordt achter een motor meegenomen;
  • Kostbaarheden en persoonlijke spullen worden in de bagagewagen meegenomen naar een familiebezoek in het buitenland;
  • De bagagewagen wordt gebruikt voor het vervoer van alle praktische spullen voor de familiedag op de heide.

 

Heb jij ook een situatie waar een bagagewagen van pas komt? Neem dan contact met ons op voor het huren van een bagagewagen.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten