Aanhangwagen voor vakantie huren? Dit zijn de voordelen

Rijd je met je auto naar een vakantiebestemming in Nederland, dan kun je die paar uur nog wel overbruggen met een afgeladen auto (mits verantwoord). Reis je langer, naar Italië, bijvoorbeeld, dan biedt een aanhangwagen uitkomst. Dit zijn de voordelen van een vakantie aanhanger, oftewel bagagewagen.

Je kent het wel: je gaat maar een paar dagen weg en toch is je auto bomvol vakantiespullen. Van boodschappen tot zwemkleding. Van toiletspullen tot wandelschoenen. Of, als je kinderen hebt, met speelgoed. Een aanhanger voor de vakantie is dan ideaal. Zo houd je goed overzicht op de weg en zit je ook nog eens comfortabel.

Wat is een bagagewagen?

Wat is het verschil tussen een aanhangwagen en een bagagewagen? Een bagagewagen is kleiner dan een ‘standaard’ aanhangwagen en is speciaal gemaakt voor het vervoeren van bagage, zoals vakantiespullen. Bovendien kun je bovenop een bagagewagen een rek monteren voor fietsen.

Kleine aanhanger voor vakantie

Wil je een aanhangwagen voor de vakantie huren? Wij sommen de voordelen voor je op.

Extra bergruimte

Met een kleine aanhanger heb je extra bergruimte voor je vakantiespullen. Zo weet je zeker dat die ene koffer niet omvalt terwijl je rijdt en zit je niet krap tijdens de rit.

Nederlands rijbewijs categorie B

Voor een vakantie aanhangwagen heb je alleen een geldig Nederlands rijbewijs in de categorie B nodig. Door de geringe afmetingen en eigen gewicht blijft de maximale toegestane massa, onder 3.500 kg. Uiteraard moet het je auto dan niet te zwaar zijn.

Aanhanger is gesloten

De aanhanger voor al je vakantiespullen is afsluitbaar met een koppelingsslot en dekselslot. Ben je op je vakantiebestemming en wil je daar de omgeving verkennen, dan kun je de aanhangwagen gewoon laten staan. Zelfs met (een deel van) je vakantiespullen!

Bagagewagen huren voor vakantie

Wil je een vakantie aanhanger kopen of een vakantie aanhangwagen huren? Waar je ook heen gaat, je kunt bij ons een bagagewagen huren wanneer je maar wilt. Reserveer je vakantie bagagewagen op tijd, zodat je met een gerust hart op vakantie kunt. Het is heel simpel: check de beschikbaarheid van de gewenste aanhanger.

Een vakantie aanhangwagen kopen kan ook gunstig zijn, zeker wanneer je graag reist maar niet zozeer met een vouwwagen of caravan rondtrekt. De huur van een bagagewagen hoeft overigens niet altijd voor vakantie te zijn, voor een verhuizing komt de bagagewagen ook goed van pas.

Kleine aanhanger huren voor je vakantie

Wij hebben verschillende aanhangers te huur. Hier vind je alle typen op een rij. Heb je vragen over een specifieke bagagewagen? Stel ‘m gerust! Wij denken graag met je mee.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten