1 afbeeldingen

Uitbreiding assortiment; Zelfrijdende (4×4) knikschuifarm hoogwerker 21 meter

Jekuntmijhuren.nl heeft zijn assortiment uitgebreid met een Nifty HR21. Deze nieuwe zelfrijdende knikschuifarm hoogwerker heeft een werkhoogte van 20,7 meter en een reikwijdte van 12,63 meter. Op dit bereik is de hoogwerker nog verrijdbaar met een platformlast van max. 225 kilo. Deze 4×4 hoogwerker heeft als groot voordeel dat hij niet gigantisch zwaar (6.350 kg.) is en tegelijk geen afstempeling nodig heeft, hierdoor is deze hoogwerker uitermate geschikt voor bijv. schilders, glazenwassers, groenvoorziening (bosbouw) of op de bouwplaats.

Voor informatie over deze hoogwerker en huurtarieven klik hier.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten