1 afbeeldingen

Tridem Machinetransporter en Aluminium schamelwagen toegevoegd

Recent heeft Jekuntmijhuren.nl het aanhangwagen assortiment uitgebreidt met een Machinetransporter tridemasser en een Aluminium 6,5m schakelwagen. Machinetransporter tridemasser heeft een zeer lage laadvloer van 32 cm en een stevige oprijklep, daardoor een kleine oprijhoek. Voor meer informatie en huurprijzen over deze machinetransporter klik hier.

De aluminium 6,5m schamelwagen is het iets kleinere broertje van de 8m schamelwagen. Alleen doordat deze geheel van aluminium is ontstaat er een veel grotere laadgewicht ( 2.620 kg.)

Voor meer informatie en huurprijzen over deze schamelwagen klik hier.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten