Traxx Diesel

Jekuntmijhuren.nl is zich bewust van de uitstoot van ons wagen- en machinepark. Vanwege ons steeds groeiende hoeveelheid materieel vonden wij dat we hier iets aan moesten doen. Daarom zijn wij overgestapt op schonere en zuinigere Traxx Diesel. Deze diesel is speciaal ontwikkeld voor een modern machinepark. De brandstof is zuiniger en schoner dan de meeste dieselsoorten die bij reguliere tankstations te verkrijgen zijn.

Eigen tankinstallatie

Met de overstap naar Traxx Diesel hebben ook direct een eigen tankinstallatie laten installeren. Hiermee kunnen wij onze vrachtwagens en machines op de zaak tanken. Hiermee kunnen we veel efficiënter werken. We winnen niet alleen tijd omdat we niet naar het tankstation hoeven te rijden. Maar we zijn ook niet meer onnodig aan het rijden zodat we minder uitstoot van CO2 en fijnstof veroorzaken.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten