Traxx Diesel

Jekuntmijhuren.nl is zich bewust van de uitstoot van ons wagen- en machinepark. Vanwege ons steeds groeiende hoeveelheid materieel vonden wij dat we hier iets aan moesten doen. Daarom zijn wij overgestapt op schonere en zuinigere Traxx Diesel. Deze diesel is speciaal ontwikkeld voor een modern machinepark. De brandstof is zuiniger en schoner dan de meeste dieselsoorten die bij reguliere tankstations te verkrijgen zijn.

Eigen tankinstallatie

Met de overstap naar Traxx Diesel hebben ook direct een eigen tankinstallatie laten installeren. Hiermee kunnen wij onze vrachtwagens en machines op de zaak tanken. Hiermee kunnen we veel efficiënter werken. We winnen niet alleen tijd omdat we niet naar het tankstation hoeven te rijden. Maar we zijn ook niet meer onnodig aan het rijden zodat we minder uitstoot van CO2 en fijnstof veroorzaken.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten