1 afbeeldingen

Schameldieplader nieuw in ons verhuurassortiment

Deze schameldieplader is een buitenbeentje in ons aanbod van machine en minigraver transporters. Een schamelwagen met een zeer lage vloer, verkregen door de “zwanenhals” constructie.

Op de draaikrans is ruimte voor bijvoorbeeld extra graafbakken, een aggregaat, een trilmachine of bijv. een dieseltank. Daarmee is deze schameldieplader zeer veelzijdig inzetbaar. De lage vloerhoogte, slechts 68 cm op het achterdeel, maakt het mogelijk ook machines met geringere bodemspeling te laden. Door de schamelwagen constructie is het ook mogelijk machines te laden met een minder gunstige gewichtsverdeling, het gewicht kan immers verdeeld worden tussen de assen.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten