5 afbeeldingen

PRIMEUR! De 20 meter zelfrijdende 4×4 accu knikschuifarm hoogwerker

Emissievrije machines worden steeds vaker gevraagd als het gaat om projecten in de bouw en renovatie, maar ook in de industrie of facilitaire dienstverlening. We hebben ruime ervaring met volledig elektrische machines, maar vaak hebben die een beperkte afmeting. Of ze zijn bedoeld voor inpandig werken en hebben daarom vaak slechte terrein eigenschappen. Als eerste in Nederland hebben we daarom de Manitou 200 ATJ E in gebruik genomen. Deze zelfrijdende knikschuifarm hoogwerker is volledig elektrisch en heeft een 4×4 aandrijving.

 

20 meter zelfrijdende 4×4 accu knikschuifarm hoogwerker

Nog maar heel recent is deze volledig elektrisch hoogwerker door Manitou op de markt gebracht. Want een elektrische hoogwerker aanbieden is goed, maar de gebruiker verwacht wel een optimale accuduur. Het is Manitou gelukt om een machine te maken die twee werkdagen op één acculading kan werken. En dat terwijl de machine compact is gebleven, mede door de knikschuifarm constructie. Door het toepassen van de 4×4 aandrijving kan deze zelfrijdende machine op uitdagende plaatsen nog altijd emissievrij werken.

Manitou 200 ATJ E

Of een hoogwerker nu elektrisch of door een brandstof motor worden aangedreven, de capaciteit is belangrijk. De 200 ATJ E machine biedt een werkhoogte van 20 meter, met een capaciteit van 230 kg. Je kunt dus met twee personen inclusief gereedschap en onderdelen, op hoogte werken. De jib en de zwenkbare werkbak zorgen ervoor dat er efficiënt gewerkt kan worden. Wat nog wordt versterkt door de besturing waarmee je vrijwel alle functies tegelijk kunt gebruiken. Omdat de machine ook op hoogte nog rijdt, verlies je nauwelijks tijd met het verplaatsen van de werkbak. Wel zo prettig, want je hebt het vaak al druk genoeg. En door de sper op de spiderassen komt de machine praktisch door ieder terrein.

20 meter zelfrijdende 4×4 accu knikschuifarm hoogwerker huren

De 20 meter zelfrijdende 4×4 accu knikschuifarm hoogwerker is telefonisch, per e-mail, maar ook via onze website te reserveren. We komen de machine op locatie afleveren waarbij u direct de instructie van onze medewerker krijgt. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor het reserveren van deze machine.

Voor meer informatie of reserveren van de 20 meter zelfrijdende 4×4 accu knikschuifarm hoogwerker, kun je hier klikken .

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten