1 afbeeldingen

Onze nieuwe website staat live!

Met trots mogen wij je meedelen dat onze nieuwe website vanaf heden live is gegaan. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe uitstraling en nieuwe teksten voor op de nieuwe website. Op het eerste gezicht lijken er weinig dingen veranderd, maar niets is minder waar.

Wat is er veranderd?

Er zijn vooral verbeteringen doorgevoerd in de navigatie van de website. De indeling van onze informatie is nu een stuk logischer en er is rechts bovenin de website een zoekfunctie bijgekomen. Verder zijn er een aantal kleine wijzigingen toegepast in het design om de uitstraling iets te moderniseren. De grootste verandering zit hem in de teksten op onze nieuwe website. Ons verhuur assortiment en wie onze klanten zijn is nu uitgebreider beschreven.

Kort samengevat is onze nieuwe website een stuk gebruiksvriendelijker, waardoor je als één van onze klanten nog beter wegwijs bent op jekuntmijhuren.nl.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten