1 afbeeldingen

Onze nieuwe website staat live!

Met trots mogen wij je meedelen dat onze nieuwe website vanaf heden live is gegaan. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe uitstraling en nieuwe teksten voor op de nieuwe website. Op het eerste gezicht lijken er weinig dingen veranderd, maar niets is minder waar.

Wat is er veranderd?

Er zijn vooral verbeteringen doorgevoerd in de navigatie van de website. De indeling van onze informatie is nu een stuk logischer en er is rechts bovenin de website een zoekfunctie bijgekomen. Verder zijn er een aantal kleine wijzigingen toegepast in het design om de uitstraling iets te moderniseren. De grootste verandering zit hem in de teksten op onze nieuwe website. Ons verhuur assortiment en wie onze klanten zijn is nu uitgebreider beschreven.

Kort samengevat is onze nieuwe website een stuk gebruiksvriendelijker, waardoor je als één van onze klanten nog beter wegwijs bent op jekuntmijhuren.nl.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten