Nieuwe website is live!

Met trots laten we u onze nieuwe website zien. Afgelopen maanden zijn we samen met Webvriend druk geweest met het maken van een website die responsive is.

Responsive website

Omdat we jou altijd en overal van dienst willen zijn, is onze nieuwe website compleet responsive. Je kunt onze website vanaf nu overal bekijken. Waar je ook bent en of je nu je telefoon, tablet of laptop bij de hand hebt. Onze website wordt automatisch aangepast aan de grootte van uw scherm. Scrol nu nog makkelijker door ons aanbod en neem eenvoudig contact met ons op!

Overzichtelijk huren

Op onze overzichtelijke website kun je de aanhanger, hoogwerker, verhuislift of auto oplegger huren die je zoekt. Met één druk op de knop reserveer je wat je wenst. Wij zijn je graag van dienst met ons aanbod en we zijn blij dat we het je nu nog makkelijker maken!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten