Nieuwe website is live!

Met trots laten we u onze nieuwe website zien. Afgelopen maanden zijn we samen met Webvriend druk geweest met het maken van een website die responsive is.

Responsive website

Omdat we u altijd en overal van dienst willen zijn, is onze nieuwe website compleet responsive. U kunt onze website vanaf nu overal bekijken. Waar u ook bent en of u nu uw telefoon, tablet of laptop bij de hand heeft. Onze website wordt automatisch aangepast aan de grootte van uw scherm. Scrol nu nog makkelijker door ons aanbod en neem eenvoudig contact met ons op!

Overzichtelijk huren

Op onze overzichtelijke website kunt u de aanhanger, hoogwerker, verhuislift of auto oplegger huren die u zoekt. Met één druk op de knop reserveert u wat u wenst. Wij zijn u graag van dienst met ons aanbod en we zijn blij dat we het u nu nog makkelijker maken!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten