Nieuwe website is live!

Met trots laten we je onze nieuwe website zien. Afgelopen maanden zijn we samen met Webvriend druk geweest met het maken van een website die responsive is.

Responsive website

Omdat we jou altijd en overal van dienst willen zijn, is onze nieuwe website compleet responsive. Je kunt onze website vanaf nu overal bekijken. Waar je ook bent en of je nu je telefoon, tablet of laptop bij de hand hebt. Onze website wordt automatisch aangepast aan de grootte van je scherm. Scrol nu nog makkelijker door ons aanbod en neem eenvoudig contact met ons op!

Overzichtelijk huren

Op onze overzichtelijke website kun je de aanhanger, hoogwerker of verhuislift huren die je zoekt. Met één druk op de knop reserveer je wat je wenst. Wij zijn je graag van dienst met ons aanbod en we zijn blij dat we het je nu nog makkelijker maken!

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten