20 afbeeldingen

Nieuwe Scania voor hoogwerker transport Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren heeft een nieuwe Scania in gebruik genomen voor het transport van hoogwerkers. In eerste instantie om een bestaande vrachtwagen te vervangen, maar inmiddels ter aanvulling van de transportafdeling. De strak afgewerkte 4-assige bakwagen is van alle opties voorzien die het werk van de chauffeur makkelijk maken. Efficiënt transporteren is duidelijk het doel geweest bij de opbouw van deze bakwagen.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens uit Veenendaal. Wat begon met een aantal hoogwerkers een aanhangwagens, is uitgegroeid tot een verhuurbedrijf van aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en BE-combinaties. De machines kunnen voor een deel in Veenendaal worden afgehaald, maar veel machines worden naar de huurlocatie gebracht en opgehaald. Net als het verhuurmaterieel zijn de transportmiddelen van Jekuntmijhuren opvallende verschijningen. Netjes onderhouden en ook visueel in perfecte staat. De nieuwe Scania bakwagen brengt het aantal vrachtwagens op vier stuks.

De basis is een Scania P410 bakwagen die vorig jaar snel leverbaar bleek te zijn. De vrachtwagen is door Scania Nederland geleverd met twee lucht geveerde assen (de voorste as is 10 ton gekeurd). De 12,7 tons trekas en de 8,3 tons naloopas zijn ook beiden voorzien van luchtvering. De bakwagen heeft een capaciteit van totaal 37 ton. Door gestuurde voorassen en naloopas heeft de vrachtwagen een compacte draaicirkel en kan hij moeiteloos in krappe omstandigheden manoeuvreren. Met voldoende camera’s en werklampen kan de chauffeur alle hoeken ook nog eens goed zien.

Opbouw

De bakwagen is door Veldhuizen bv voorzien van een hele complete opbouw (bakmaat 8,50 x 2,55 meter). De opbouw is voorzien van een domex chassis met doorlopende dwarsliggers wat zorgt voor een sterke en lage opbouw. Op dit chassis is de laadvloer gemaakt, voorzien van een stalen kopschot. In het kopschot zijn werklampen, verlichting en een elektrische lier ingebouwd. Naast de diesel- en AdBlue tank aan de zijkant, zijn beide zijden voorzien van kisten zowel met laden als deuren. Hierin bevindt zich een ruim assortiment sjormateriaal, maar ook een tankinstallatie, elektrische (230 Volt) laadfunctie, luchthaspel en nog veel meer. De achterbumper, voorzien van camera, verlichting en werklampen, heeft een 3,5 tons trekhaak voor het trekken van aanhangwagens.

Laadvloer

De lage laadvloer (98 cm) is voorzien van een dubbele laadklep die onder een hoek kan worden gefixeerd voor meer transportlengte. Er is zelfs de mogelijkheid om de laadvloer 1,5 meter te verlengen door de laadkleppen dubbel te vouwen achter de laadvloer. Het geheel wordt met een radiografische afstandsbediening aangestuurd. Achter de achterbumper zijn twee luchtbediende klappoten gemonteerd om te zorgen voor stabilisatie tijdens het laden/lossen. De slimme laadvloer met dubbele laadklep, in combinatie met het volledig lucht geveerde chassis, zorgen voor een ideale oprijhoek. Er zijn geen bindhaken onder de laadvloer maar juist in de vloer (met roosterprofiel) gemonteerd.

Met dank aan…

Deze complete vrachtwagen is tot stand gekomen door de samenwerking met de volgende partijen:

De truck is in beeld gebracht door Fotoment https://www.fotoment.nl/

Na het opbouwen en aanpassen van de laatste puntjes, zal chauffeur Gert met deze prachtige verschijning de weg op gaan.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten