8 afbeeldingen

Nieuwe Scania R650 en een Trias semidieplader voor Jekuntmijhuren

Jekuntmijhuren.nl is inmiddels al meer dan 10 jaar een begrip in de regio als het gaat om de verhuur van aanhangwagens en hoogwerkers. Reeds lange tijd wordt een groot deel van het materieel met de vrachtwagen van en naar de klus gebracht. Vanwege de groei van de klantenkring en het materieel, was de capaciteit van het transport niet meer voldoende. Daarom heeft Jekuntmijhuren een nieuwe Scania R650 met een Trias semidieplader in gebruik genomen.

Uitbreiding transportcapaciteit

Al sinds jaar en dag worden de machines vervoerd met één van de auto’s met een aanhangwagen en later met twee Daf oprijwagens. Door de groei van de klantenkring worden er steeds weer nieuwe en grotere machines aangeschaft. De transportcapaciteit van het huidige wagenpark voldeed niet meer. Daarom is er een nieuwe vrachtwagen met dieplader besteld. De keuze voor vrachtwagen met semidieplader is vooral gemaakt zodat meerdere machines tijdens één rit kunnen worden weggebracht. Hiermee wordt er niet alleen sneller geleverd, maar wordt het bedrijf ook duurzamer.

Scania R650 en opties

Er is gekozen voor een Scania R650 met een voorloopas, geleverd door Scania Veenendaal. De keuze voor de V8 was niet moeilijk. Al sinds hij een klein jongetje was, droomde Diederik Cluistra al van een eigen Scania V8. Dat een grote motor ook duurzaam kan zijn, is belangrijk geweest in de keuze. De Euro 6 motor is zuinig en de uitstoot is niet bijzonder hoog. Bovendien is de vrachtwagen rondom uitgevoerd met LED verlichting. Door de lichtgewicht aluminium velgen en de voorloopas, is de trekker lichter van gewicht, wat het verbruik en de uitstoot ten goede komt. Extra opties zijn de volledige luchtvering, maar ook de camera’s voor meer veiligheid rondom de truck. Bovendien is er een dieselinstallatie gemaakt, waarmee hoogwerkers kunnen worden getankt vanuit de vrachtwagen. Ook is er een 230 volt installatie opgebouwd en een luchthaspel.

Trias semidieplader en opties

Op basis van de jarenlange ervaring van Jekuntmijhuren met het vervoer van machines, is de trailer rijk uitgerust. De door Trias Trailers geleverde trailer, heeft een gegalvaniseerd chassis en een laadvloer van roosters voor optimale grip. Verder zijn de 3 assen bestuurbaar met handbediening voor manoeuvreren in krappe ruimten. De trailer is hydraulisch uitschuifbaar en voorzien van een lier, heftafel, extra sjorogen, aanhangerrail, hydraulische steunpoten voor en achter en luchtvering. De aluminium velgen en luchtketels houden het eigen gewicht laag. In combinatie met de LED verlichting (ook in de kisten) is de trailer zo duurzaam mogelijk uitgevoerd. De functies kunnen met afstandsbediening worden bediend en zijn voorzien van noodbediening. Voor het werken in donker zijn er extra werklampen opgebouwd. De laadklep met een hellingshoek van 8 graden, is voorzien van camera’s om veilig te kunnen werken.

Wat gaat de combinatie bij Jekuntmijhuren doen

De combinatie zal door Jekuntmijhuren worden ingezet voor het transport van het verhuurmaterieel. De grootste machines kunnen met deze combinatie in eigen beheer naar en van de klus van de klant worden vervoerd. Door de grotere capaciteit kunnen ritten worden gecombineerd zodat er sneller en efficiënter kan worden getransporteerd.

Jekuntmijhuren bedankt Scania Veenendaal en Trias Trailers en alle andere betrokken partijen voor het leveren van deze combinatie.

Kijk op onze website voor onze verhuurassortiment: https://www.jekuntmijhuren.nl/

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten