1 afbeeldingen

Nieuwe performance 17 meter spinhoogwerker in de verhuur

Deze nieuwe model 17 meter spinhoogwerker is een welkome aanvulling zijn op het leveringsprogramma van Jekuntmijhuren.nl. Performance is de naam van deze serie en dat merk je gelijk als je met één van de machines werkt. Het verrijden en het op en af stempelen van de hoogwerker gaat veel sneller. De snelheid met werken is hoger en met de joystick bediening is het mogelijk verschillende mastdelen in één keer te bedienen.

De platform capaciteit is maximaal 230kg ook met de jibarm uit! Dit betekent vol bereik met 2 personen en gereedschap! Dit geeft vooral voordelen bij gebruikers die met 2 man of met zwaar gereedschap aan het werk zijn. De performance 17.75 IIIS heeft een werkhoogte van 17 meter en een zijdelings werkbereik van 7.5 meter, en een ‘up and over’ bereik van acht meter.
Standaard zijn er heftruck sleuven en zware hijsogen aangebracht om het laden en lossen van de machine eenvoudiger en veiliger uit te voeren. Ook is er een speciale aanhangwagen ontwikkeld om deze spinhoogwerker achter de auto te vervoeren.

Voor informatie over deze spinhoogwerker en huurtarieven klik hier.