2 afbeeldingen

Nieuwe Manitou Man’Go 12 in gebruik genomen

Vanwege de ontwikkeling van nieuwe technologieën blijft de wereld van techniek steeds innoveren. Hierdoor komen er steeds weer nieuwe machines op de markt die de eigenschappen van voorgaande modellen weer overtreffen. Ook als het gaat om hoogwerkers, zijn er steeds nieuwe en meer efficiënte modellen. Zo ook de nieuwe Manitou Man’Go 12 machine, die wij recent in gebruik hebben genomen.

Behoefte aan compacte hoogwerkers

Omdat wij aan een zeer gevarieerde klantenkring leveren, moet ons aanbod aan een brede vraag voldoen. Onze klanten uit de industrie zijn steeds op zoek naar machines met meer hefvermogen. Vanuit de bouwsector groeit de vraag naar hoogwerkers met een grote reikwijdte. Terwijl de hoveniers liever een compacte machine met goede terreineigenschappen bij ons huren. Toch merken wij dat iedere sector steeds vaker vraagt om een compacte machine. Er wordt minder met ladders en steigers gewerkt. Daarnaast wordt men steeds vindingrijker om bestaande situaties te vernieuwen, zodat er in krappe omstandigheden moet worden gewerkt.

De Man’Go 12

Om aan deze vraag te voldoen voor klussen met ruw terrein, hebben wij een nieuwe 12 meter zelfrijdende (4×4) knikschuifarm hoogwerker in gebruik genomen. Deze Man’Go 12 van Manitou is een compacte machine in zijn klasse. Maar de machine heeft nog veel meer te bieden. De 4×4 aandrijving wordt door de sterke dieselmotor voorzien van ruim voldoende vermogen. In combinatie met de hoge bodemvrijheid kan de machine in ruw en oneffen terrein prima uit de voeten. Ideaal voor het werk rondom gebouwen en installaties op een onverhard terrein. In ingeschoven toestand is de machine bovendien erg compact zodat deze op krappe locaties ook prima uit de voeten kan. De knikschuifarm constructie zorgt niet alleen voor een compacte transportstand, maar ook voor een flexibele inzet. De compacte mast van de hoogwerker kan eenvoudig tussen obstakels worden gebruikt.

12 meter zelfrijdende (4×4) knikschuifarm hoogwerker huren

De 12 meter zelfrijdende (4×4) knikschuifarm hoogwerker heeft een werkhoogte van 12 meter en een reikwijdte van bijna 7 meter. De werkbak is 150 bij 99 cm en biedt dus ruim voldoende plaats aan twee personen en hun gereedschap. Bovendien zijn de afmetingen in transportstand slechts 4,5 x 1,8 x ,5 meter (lxbxh). Zijn dit de eigenschappen die u zoekt voor de hoogwerker op uw klus? Reserveer dan deze machine voor uw klus. Wilt u juist advies over de juiste machine? Neem dan contact op met één van onze medewerkers voor vrijblijvend advies.

Wilt u deze compacte, maar flexibele 12 meter zelfrijdende (4×4) knikschuifarm hoogwerker op uw klus inzetten? Klik hier voor specificaties of neem contact met op met onze verhuurafdeling.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten