2 afbeeldingen

Nieuwe Manitou 280 TJ toegevoegd aan onze verhuurvloot

Een hoogwerker met een groot werkbereik is onmisbaar bij veel klussen. Niet alleen de werkhoogte is belangrijk, maar ook een grote reikwijdte draagt bij aan efficiënt werken. Jekuntmijhuren.nl heeft daarom al enige tijd twee Manitou 280 TJ hoogwerkers. Deze machines zijn erg populair bij onze klanten vanwege de grote capaciteit, reikwijdte en rijden onder belasting. Daarom hebben we sinds vorige week een derde Manitou 280 TJ machine toegevoegd aan onze verhuurvloot.

Veel vraag naar groot bereik

In de afgelopen jaren merken wij de groter wordende vraag naar hoogwerkers met een grote capaciteit en reikwijdte. Het steeds moeten verrijden kost te veel tijd. Maar vooral het stempelen van bepaalde type hoogwerkers is een tijdrovende bezigheid voor veel werkzaamheden. Daarom hebben wij machines die verrijdbaar blijven voor het grootste deel of zelfs het hele werkbereik. Naast groot bereik is capaciteit ook belangrijk. Wanneer er met twee personen in een werkbak wordt gewerkt, moet er tenslotte ook gereedschap en materiaal mee.

Manitou 280 TJ

Om aan deze groeiende vraag van onze klanten te voldoen, hebben wij inmiddels de derde Manitou 280 TJ machine in gebruik genomen. Deze machine heeft een maximale werkhoogte van 27,75 meter en een reikwijdte van 21,45 meter vanuit het hart van de machine. Met ingeschoven jib heeft de hoogwerker een hefvermogen van 350 kg en bij een uitgeschoven jib nog altijd 240 kg. De aandrijving van de hoogwerker gebeurd door een efficiënte dieselmotor. De 4×4 aandrijving beschikt over vierwiel-besturing zodat er eenvoudig kan worden gemanoeuvreerd met de hoogwerker. Klik hier voor meer specificaties.

Extra opties

De nieuwste machine hebben wij vanaf de fabriek voorzien van een 230 V generator. Hiermee kan de gebruiker in de werkbak gebruik maken van netspanning voor het aansluiten van bijvoorbeeld elektrisch gereedschap of een werklamp. Bovendien is deze machine voorzien van non-marking banden zodat de machine ook binnen inzetbaar is, zonder sporen achter te laten. Daarnaast hebben we de machine direct in onze bedrijfskleuren besteld zodat we weer een herkenbare en nette machine kunnen verhuren. Ook deze machine is geleverd door Almat Laren.

Hoogwerker huren

Direct na de levering van deze machine is hij al ingezet op de eerste klus. We hebben niet eens de tijd gehad om de machine te beletteren, want (waarschijnlijk door het mooie weer) de machine was direct nodig. Wil je ook deze, of één van onze andere hoogwerkers huren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten