2 afbeeldingen

Nieuwe koelwagen in ons huur assortiment

In de afgelopen jaren hebben wij al enkele koelwagens toegevoegd aan ons huur assortiment. Toch neemt de vraag naar koelwagens steeds meer toe. Daarbij hadden we in eerste instantie alleen een kleine en grote aanhanger. Voor sommige klanten zijn beide formaten niet helemaal ideaal. Daarom hebben wij recent een tussenmodel enkelasser koelwagen in gebruik genomen.

Nieuwe enkelasser koelwagen

De laadruimte van de nieuwe koelwagen meet 296 x 124 x 175 cm (lengte/breedte/hoogte) en is daarmee goed toegankelijk. Daarbij is het laadvermogen van 1.150 kg, royaal te noemen. De laadruimte is bovendien voorzien van binnenverlichting. Op locatie kan de koelinstallatie aangesloten worden op de netspanning van 230 Volt. Daarmee is de nieuwe enkelasser koelwagen interessant voor zowel particuliere, als zakelijke klanten.

Huurmogelijkheden

Je kunt deze koelwagen huren voor een termijn van een halve dag tot meerdere weken. Het maximaal toelaatbare gewicht van de aanhanger is 1.800 kg. Als het trekkende voertuig niet meer dan 1.700 kg weegt, kun je de aanhanger rijden met slechts een geldig Nederlands B-rijbewijs. De koelwagen is af te halen bij ons bedrijf, maar als je wilt, kunnen wij de koelwagen op locatie bezorgen.

Inzetbaarheid

Deze nieuwe enkelasser koelwagen is ideaal voor de volgende situaties:

  1. Vervoeren en koelen van drank tijdens een bedrijfsfeest op een alternatieve locatie;
  2. Koelen van voedsel en drank tijdens een buurtbarbecue of vriendenuitje;
  3. Vervoeren van beperkt houdbare producten, let op onderweg geen koelmotor;
  4. Het inzetten als koeling als bijvoorbeeld de koelinstallatie van uw restaurant wordt vernieuwd;
  5. Enz.

Heb je een feestje, barbecue of andere situatie waarvoor je een koelwagen nodig hebt? Dan kun je bij ons terecht voor deze nieuwe enkelasser koelwagen, of één van onze andere koelwagens. Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten