1 afbeeldingen

Nieuwe hoogwerker voor speciale toepassingen; 23 meter Spinhoogwerker

23 meter spinhoogwerker nieuw in de verhuur met een reikwijdte van 11,5 meter! Deze spinhoogwerker is ondanks zijn compacte afmetingen zeer gemakkelijk naar de werkplek te manoeuvreren door middel van een afstandbediening.

Specifieke voordelen van deze Hinowa Lightlift 23.12 zijn; eenvoudige bediening, groot zijdelings bereik, laag eigen gewicht (3000 kg), variabele- en automatische afstempeling, verstelbare rupsen, automatisch weegsysteem 120/200 kg en er is keuze uit benzinemotor of 230 volt elektromotor waardoor ook binnenshuis gewerkt kan worden. Ook is er een speciale aanhangwagen ontwikkeld om deze spinhoogwerker achter de auto te vervoeren.

Voor informatie over deze spinhoogwerker en huurtarieven klik hier.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten