2 afbeeldingen

Nieuwe 9 meter knikschuifarm rupshoogwerker

Steeds als we denken of vinden dat het aanbod van machines wel compleet is, blijkt dat niet zo te zijn. Er zijn veel verschillende fabrikanten die steeds weer oplossingen bedenken voor het werken op hoogte in verschillende omstandigheden. En die oplossingen/machines zijn vaak de ideale machines voor onze klanten. Dus ook deze nieuwe knikschuifarm rupshoogwerker is een aanvulling op onze verhuurvloot.

De nieuwe 9 meter knikschuifarm rupshoogwerker heeft een maximale werkhoogte van bijna 9 meter. De machine is vooral gemaakt voor een persoon met wat gereedschap en/of materiaal. Het hefvermogen is 150 kg en het zijdelingse bereik is 4,5 meter. Dit lijkt niet veel, maar de machine heeft een rupsaandrijving waardoor deze in moeilijk begaanbaar terrein kan worden ingezet. Want lang niet overal kun je vanaf een vlakke ondervloer werken of in ieder geval daar komen. Het grote voordeel van deze machine is het lage eigen gewicht. Maar ook het feit dat het een binnendraaier is zodat je overal kunt roteren waar de machine kan staan.

Nagano 09AC

Deze Nagano 09AC is een Japans product wat vooral te merken is aan de robuustheid en de precisie van het bedienen. Door slimme constructies en materialen te gebruiken is het gewicht van de machine maar 2.620 kg. De machine is daarom op een aanhangwagen te vervoeren. En afhankelijk van het trekkende voertuig dus met een BE rijbewijs te vervoeren. Al deze eigenschappen maken de rupshoogwerker een unieke aanvulling op onze verhuurvloot.

9 meter knikschuifarm rupshoogwerker huren

De 9 meter knikschuifarm rupshoogwerker is per direct in te huren. De machine kan door ons op locatie worden bezorgd. Uiteraard ontvangt u dan direct bedieningsinstructies van onze chauffeur. Het is ook mogelijk om de machine zelf af te halen en mee te nemen op een aanhangwagen. Het is wel belangrijk dat uw voertuig voldoende trekgewicht heeft. Ook bij het afhalen krijgt u indien nodig de bedieningsinstructies van één van onze medewerkers. De machine wordt door middel van een brandstofmotor aangedreven. Dit kan betekenen dat er bij langere klussen bijgetankt (diesel) moet worden. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor het reserveren van deze machine.

Voor meer informatie of reserveren van de 9 meter knikschuifarm rupshoogwerker, kunt u hier klikken.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten