5 afbeeldingen

Nieuwe 40 meter hybride spinhoogwerker

Een spinhoogwerker is een compacte machine die vrijwel overal kan komen. Toch zit er altijd een beperking aan de capaciteit. Daarom zoeken we steeds de grenzen op. De juiste verhouding tussen een compacte machine en het werkbereik. Tel daarbij op dat we ons verhuuraanbod willen verduurzamen en je komt uit op de 40 meter hybride spinhoogwerker.

40 meter hybride spinhoogwerker
Een werkhoogte van meer dan 40 meter en een zijdelings bereik van 17,5 meter. Dat zijn cijfers die indruk maken. Zeker als je weet dat het om het werkbereik van een spinhoogwerker gaat. Compact opgebouwd, met een spinachtig uiterlijk. Maar vergis je niet. Bij standaard afstempeling kan er met een capaciteit van 300 kg worden gewerkt. En kan er maar beperkt worden afgestempeld, dan bereikt de machine met een capaciteit van 230 kg nog altijd een werkhoogte van 35 meter en 10,8 meter zijdelings bereik. Kortom de 40 meter hybride spinhoogwerker maakt werken op grote hoogte mogelijk.

Hinowa Lightlift 40.18 – Bi-Energy
Hinowa heeft de spinhoogwerker tot een volgend level gebracht. Maar bij het grote bereik houdt het niet op. De machine is voorzien van een hybride aandrijving. Dit betekent dat er zowel met een dieselmotor als een Lithium accu kan worden gewerkt. Oftewel er kan indien gewenst emissievrij worden gewerkt, ook als er geen netspanning aanwezig is. En vanwege het variabele stabiliteitsprogramma en Go-home functie, kan er nog altijd erg efficiënt worden gewerkt.

40 meter hybride spinhoogwerker huren

De 40 meter hybride spinhoogwerker is per direct in te huren. Vanwege het gewicht (9.000 kg) wordt de machine door ons op locatie bezorgd. Uiteraard ontvangt u dan direct bedieningsinstructies van onze chauffeur. Het kan zijn dat er bij langere klussen bijgetankt (diesel) moet worden. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor het reserveren van deze machine.

Voor meer informatie of reserveren van de 40 meter hybride spinhoogwerker, kunt u hier klikken

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten