5 afbeeldingen

Nieuwe 22 meter telescoop hoogwerker met 4 meter werkbak

Zelf zijn we geneigd om te denken dat we voor de meeste klantvragen wel een machine kunnen bieden. Toch blijkt steeds weer dat klanten op hun werk situaties tegenkomen, die om een specifieke machine vragen. Dit is een belangrijke reden waarom we ons machinepark blijven updaten. Zo hebben we recent een 22 meter zelfrijdende telescoop hoogwerker in gebruik genomen. Niet een zoals we al hebben, maar een met een 4 meter brede werkbak.

22 meter zelfrijdende (4×4) telescoop hoogwerker met 4 meter werkbak

Een hoogwerker met een bereik van 22 meter is een behoorlijke machine. Door de zelfrijdende functie en het grote bereik kun je met deze 22 meter telescoop hoogwerker de meeste werkzaamheden wel verrichten. Bovendien gaat het om een zware machine met een robuuste constructie zodat het werken op hoogte heel stabiel verloopt. Het eigen gewicht van de machine is namelijk ruim 12 ton en dat gewicht zit voornamelijk in de onderwagen en het contragewicht van het bovengedeelte.

JLG 660SJ XL

De JLG 660SJ is een beproefde machine. JLG is een vooraanstaande fabrikant die al in 1970 de eerste hoogwerker op de markt bracht. In de decennia die volgden hebben ze meerdere innovaties op de markt gezet waarmee ze steeds voorop hebben gelopen. Al in 1991 werd bijvoorbeeld een hoogwerker met een mast van 45,72 meter op de markt gebracht. Kortom, een goede basis voor goed doordachte hoogwerkers. De 660SJ is inmiddels al een aantal jaar op de markt. De later toegevoegde XL versie is een variant met een brede werkbak van 4 meter. En juist dat de detail zorgt voor meerwaarde in onze verhuurvloot. Want vanuit onze klanten is er vraag naar een machine met niet alleen een groot bereik, maar ook een grote werkruimte op hoogte.

22 meter zelfrijdende (4×4) telescoop hoogwerker met 4 meter werkbak huren

Inmiddels is de 22 meter zelfrijdende (4×4) telescoop hoogwerker met 4 meter werkbak volop in bedrijf. Vanwege de afmetingen en het gewicht wordt de machine door ons op locatie bezorgd. Uiteraard ontvang je dan direct instructies van onze chauffeur. De machine wordt aangedreven door een dieselmotor dus is bij langere klussen eenvoudig bij te tanken. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor het reserveren van deze machine.

Voor meer informatie of reserveren van de 22 meter zelfrijdende (4×4) telescoop hoogwerker met 4 meter werkbak, kun je hier klikken.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten