5 afbeeldingen

Nieuw 21 meter zelfrijdende accu knikschuifarm hoogwerker

In de afgelopen jaren hebben we als verhuurbedrijf met een constante groei te maken gehad. Dit komt vooral door onze opdrachtgevers en de inzet van ons team. Wat ook een belangrijke rol speelt is het steeds op de markt komen van betere machines. Fabrikanten zoeken steeds naar oplossingen om machines duurzamer, lichter en efficiënter te maken. Door steeds nieuwe machines aan te schaffen, vernieuwen we niet alleen ons materieel, maar breidt het aanbod ook uit. De nieuwste aanwinst: de 21 meter zelfrijdende accu knikschuifarm hoogwerker.

Deze machine heeft een aantal indrukwekkende specificaties. Met name de combinatie van grote reikwijdte en een laag eigen gewicht is bijzonder. Voor de huurder betekent dit een machine die een kleine bodembelasting heeft maar wel een groot bereik. Het is daarom efficiënt werken omdat de machine minder vaak hoeft te worden verzet. Door het lage gewicht verbruikt de machine bovendien minder energie dan een vergelijkbare machine. En kan er dus langer op één acculading worden gewerkt (meerdere werkdagen op een lading).

Nifty HR21E

De Nifty HR21E is een volledig elektrische machine, voorzien van elektrische rijmotoren, gevoed vanuit een accupack. De werkhoogte is 21 meter en de reikwijdte 12,5 meter. De werkbakcapaciteit van 250 kg geldt voor het volledig werkbereik zodat een gebruiker niet beperkt wordt. Het platform is 1,8 bij 0,8 meter groot en biedt daarom voldoende plaats aan twee personen inclusief gereedschap en materiaal. Het eigen gewicht van de machine is 6.640 kg wat de machine de lichtste in zijn klasse maakt. Om de inzetbaarheid te vergroten hebben we de machine uit laten voeren met een laadpaalstekker. Zo kan de machine overal worden opgeladen als er meerdere dagen gewerkt moet worden.

21 meter zelfrijdende accu knikschuifarm hoogwerker huren

Deze 21 meter zelfrijdende accu knikschuifarm hoogwerker is per direct inzetbaar. Via onze website of verhuurafdeling kunt u de machine voor uw project reserveren. We komen de machine op locatie afleveren waarbij u direct instructies van onze medewerker krijgt. Ervaar zelf de flexibiliteit en grote reikwijdte tijdens het werken op hoogte.

Voor meer informatie of reserveren van de 21 meter zelfrijdende accu knikschuifarm hoogwerker, kunt u hier klikken.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten