4 afbeeldingen

Nieuw 21 meter zelfrijdende accu knikschuifarm hoogwerker

In de afgelopen jaren hebben we als verhuurbedrijf met een constante groei te maken gehad. Dit komt vooral door onze opdrachtgevers en de inzet van ons team. Wat ook een belangrijke rol speelt is het steeds op de markt komen van betere machines. Fabrikanten zoeken steeds naar oplossingen om machines duurzamer, lichter en efficiënter te maken. Door steeds nieuwe machines aan te schaffen, vernieuwen we niet alleen ons materieel, maar breidt het aanbod ook uit. De nieuwste aanwinst: de 21 meter zelfrijdende accu knikschuifarm hoogwerker.

Deze machine heeft een aantal indrukwekkende specificaties. Met name de combinatie van grote reikwijdte en een laag eigen gewicht is bijzonder. Voor de huurder betekent dit een machine die een kleine bodembelasting heeft maar wel een groot bereik. Het is daarom efficiënt werken omdat de machine minder vaak hoeft te worden verzet. Door het lage gewicht verbruikt de machine bovendien minder energie dan een vergelijkbare machine. En kan er dus langer op één acculading worden gewerkt (meerdere werkdagen op een lading).

Nifty HR21E

De Nifty HR21E is een volledig elektrische machine, voorzien van elektrische rijmotoren, gevoed vanuit een accupack. De werkhoogte is 21 meter en de reikwijdte 12,5 meter. De werkbakcapaciteit van 250 kg geldt voor het volledig werkbereik zodat een gebruiker niet beperkt wordt. Het platform is 1,8 bij 0,8 meter groot en biedt daarom voldoende plaats aan twee personen inclusief gereedschap en materiaal. Het eigen gewicht van de machine is 6.640 kg wat de machine de lichtste in zijn klasse maakt. Om de inzetbaarheid te vergroten hebben we de machine uit laten voeren met een laadpaalstekker. Zo kan de machine overal worden opgeladen als er meerdere dagen gewerkt moet worden.

21 meter zelfrijdende accu knikschuifarm hoogwerker huren

Deze 21 meter zelfrijdende accu knikschuifarm hoogwerker is per direct inzetbaar. Via onze website of verhuurafdeling kun je de machine voor jouw project reserveren. We komen de machine op locatie afleveren waarbij je direct instructies van onze medewerker krijgt. Ervaar zelf de flexibiliteit en grote reikwijdte tijdens het werken op hoogte.

Voor meer informatie of reserveren van de 21 meter zelfrijdende accu knikschuifarm hoogwerker, kun je hier klikken.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten