3 afbeeldingen

Nieuwe 20 meter spinhoogwerker Lithium

Het succes van de spinhoogwerkers heeft ervoor gezorgd dat er steeds meer vraag is. Daarom hebben we nu ook een elektrische 20 meter versie aan ons aanbod toegevoegd. Hiermee is er een nog groter bereik en capaciteit beschikbaar, terwijl er nog altijd emissievrij kan worden gewerkt.

Een 20 meter spinhoogwerker met een lithium accupakket staat garant voor het werken op hoogte op moeilijk bereikbare plaatsen. Bijkomend voordeel is dat er geen stankoverlast is en het geluidsniveau bovendien minimaal is. Door het lage eigen gewicht, ondanks het accupakket, kan de machine achter een (bedrijfs-)voertuig worden meegenomen. Ideaal voor bedrijven die een machine op meerdere locaties per huurperiode willen inzetten. Deze machine heeft een hoge werksnelheid, wat de productiviteit van het werk ten goede komt.

Hinowa LightLift 20.10 Lithium-ion

De Hinowa Lightlift 20.10 Lithium-ion is net als andere spinhoogwerkers een rupsmachine. In plaats van een verbrandingsmotor, zorgt een accupakket voor de voeding van de elektronica en de elektromotor die de hydrauliek op druk brengt. De maximale werkhoogte van deze machine is 20 meter en de reikwijdte is zelfs 9,7 meter. De platformafmetingen zijn 1,33 bij 0,9 meter en het hefvermogen is 230 kg. Zo kunnen dus twee mensen inclusief gereedschap op hoogte hun werk doen. Door het ontbreken van uitlaatgassen kan de machine ook in (schone) binnen omgevingen worden ingezet.

20 meter spinhoogwerker Lithium huren

Deze elektrische spinhoogwerker is nu te huur. De ideale machine voor o.a. schilders, boomverzorgers en alle anderen die of binnenshuis of in woon- en werkomgevingen op hoogte moeten werken. De machine kan bij ons worden opgehaald, hij wordt vervoerd op een machinetransport aanhangwagen. We kunnen de machine ook op locatie afleveren, waarbij je direct de instructie van onze medewerker krijgt. Met de transportafmetingen van 4,5 x 0,8 x 2,00 meter (lxbxh) is de machine compact en eenvoudig van de ene naar de andere ruimte te manoeuvreren. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor het reserveren van deze machine.

Voor meer informatie of reserveren van de 20 meter spinhoogwerker Lithium, kun je hier klikken

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten