5 afbeeldingen

Nieuwe 17 meter knikschuifarm hoogwerker met lange accuduur

Inpandig werken is voor veel bedrijven een noodzaak. Dit is niet altijd eenvoudig want er zijn nu eenmaal veel meer obstakels en de ruimte om te werken is krap. Ondanks dat moeten er vaak werkzaamheden worden uitgevoerd op een hoogte waar je niet eenvoudig bij kunt. Dan is een goede hoogwerker een uitkomst. Om aan deze vraag te blijven voldoen, hebben we een nieuwe 17 meter knikschuifarm hoogwerker voor binnen in gebruik genomen.

17 meter knikschuifarm hoogwerker

Werken op hoogte is vaak niet eenvoudig als je niet het juiste materieel hebt. En een trap of ladder zijn meestal niet toereikend, maar vooral ook onveilig. Met de juiste hoogwerker is het veel veiliger werken. Om ook binnen grote hoogtes te kunnen bereiken hebben we nu deze nieuwe hoogwerker die een werkhoogte van 17 meter kan bereiken. Ideaal voor bijvoorbeeld schilderwerk of het vervangen van lampen in hoge gebouwen. Maar ook het onderhoud aan magazijnsystemen in distributiecentrums wordt eenvoudiger met een goede hoogwerker.

Nifty HR17NE

De nieuwe hoogwerker is van het Engelse merk Nifty dat al 35 jaar ervaring heeft met de productie van hoogwerkers. Dit HR17NE model beschikt over een aantal nieuwe innovaties. Zo worden de wielen aangedreven met een eigen elektrische rijmotor. Deze vier motoren gebruiken minder energie dan een hydraulisch systeem zodat de machine langer op een acculading werkt. Ook heeft de machine een langere onderarm zodat het knikpunt wat hoger ligt. Hiermee kan de machine in een smalle ruimte over obstakelselementen heen zwenken.

17 meter knikschuifarm hoogwerker huren

Deze elektrische knikschuifarm hoogwerker is nu te huur. We komen de machine op locatie afleveren waarbij je direct de instructie van onze medewerker krijgt. Met de transportafmetingen van 6,4 x 1,5 x 1.99 meter (lxbxh) is de machine compact en eenvoudig van de ene naar de andere ruimte te manoeuvreren. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor het reserveren van deze machine.

Voor meer informatie of reserveren van de 17 meter knikschuifarm hoogwerker, klik hier.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten