2 afbeeldingen

15 meter spinhoogwerker toegevoegd aan onze verhuurvloot

Recent hebben wij een nieuwe 15 meter spinhoogwerker toegevoegd aan onze huurvloot. Deze machine is een welkome aanvulling voor onze klanten. De compacte afmetingen in combinatie met het grote hefvermogen maken de spinhoogwerker flexibel inzetbaar. Inmiddels heeft de machine zijn weg al gevonden naar verschillende klussen van onze klanten. Lees hier meer over deze compacte krachtpatser.

Hinowa 15 meter spinhoogwerker

De nieuwe 15 meter spinhoogwerker is een machine van het Italiaanse merk Hinowa. Dit bedrijf, dat vlakbij Verona is gevestigd, is opgericht in 1987. Vanaf de start van het bedrijf ligt de focus op het produceren van rups aangedreven machines. Inmiddels is Hinowa uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier van rupsdumpers en spinhoogwerkers. Jekuntmijhuren.nl heeft al tientallen Hinowa hoogwerkers in het assortiment. Ons aanbod spinhoogwerkers is één van de grootste in de regio. De flexibele machines met compacte transportafmetingen kunnen op ieder terrein worden ingezet. De 15 meter machine is voorzien van de nieuwste techniek in een compacte vorm.

Compact en sterk

Tot een reikwijdte van 6,6 meter heeft de machine een hefvermogen van 230 kg. Daarbij is de maximale werkhoogte 15,4 meter. Daar staat tegenover dat de transportafmetingen maar 3,41 bij 0,81 meter (lengte x breedte) zijn, wanneer de werkbak los vervoerd wordt. De hoogte is 2 meter zodat de 15 meter spinhoogwerker door vrijwel alle deuren past. De rupsaandrijving zorgt ervoor dat ieder terrein begaanbaar wordt. Daarbij is de bodemdruk minimaal zodat de ondergrond niet snel beschadigd. De machine is dus ook binnenshuis inzetbaar, maar ook op een gazon. Je kunt eenvoudig met twee mensen, inclusief gereedschap, veilig op hoogte werken. Bovendien kun je met de machine vrijwel overal komen. Voor het gebruik in gebouwen is de machine volledig elektrisch te bedienen.

Nu te huur bij ons

Ons assortiment spinhoogwerkers is al behoorlijk uitgebreid. Toch zijn vrijwel alle machine dagelijks verhuurd. Sommige voor een aantal uren of dagen. Andere machines worden langdurig ingezet bij de meest uiteenlopende projecten. De spinhoogwerker kan door ons op locatie worden bezorgd, maar de machines kunnen ook met een hoogwerker aanhanger worden vervoerd. De 15 meter spinhoogwerker weegt inclusief aanhanger ongeveer 2.800 kg. Veel bedrijfswagens kunnen dus zelf de hoogwerker meenemen.

De 15 meter spinhoogwerker van Hinowa is een welkome aanvulling op ons assortiment. Wil je ook deze hoogwerker inzetten op jouw klus? Neem dan contact met ons op voor het reserveren van deze machine, of stuur een e-mail naar verhuur@cluistra.com

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten