3 afbeeldingen

Nieuwe 15 meter aanhanger hoogwerker

We bieden inmiddels een grote range aan hoogwerkers aan. Op deze manier kunnen we voor iedere klant een passende machine bieden. In veel gevallen brengen en halen we de machine naar en van de gewenste locatie. Maar een deel van de klanten neemt liever zelf een machine mee. Zeker als er op meerdere locaties op één dag moet worden gewerkt. Daarom hebben we ons bestaande aanbod aanhanger hoogwerkers uitgebreid met een nieuwe 15 meter aanhanger hoogwerker.

15 meter aanhanger hoogwerker
Aanhanger hoogwerkers zijn geliefd bij onze klanten. Want met een BE-rijbewijs kun je deze hoogwerker zelf meenemen achter je (bedrijfs-)auto. Het is een kwestie van aankoppelen en wegrijden. Op locatie kan de aanhanger in positie worden geplaatst en worden losgekoppeld. Als dit niet eenvoudig met het trekkende voertuig lukt, dan beschikt de machine over een zelfaandrijving. Hiermee kan de machine op de juiste positie worden gemanoeuvreerd om daarmee het maximale uit het bereik van de machine te halen.

Ommelift 1500 EX
Deze 15 meter aanhanger hoogwerker is van Ommelift. We hebben al een aantal machines van deze fabrikant en zijn daar erg tevreden over. De machine heeft een werkhoogte van 15 meter en een zijdelingsbereik van 8,5 meter. De werkbak heeft een capaciteit van 230 kg, wat hem erg geschikt maakt voor allerlei werkzaamheden. Ondanks deze eigenschappen is het eigen gewicht maar 2.250 kg. Bovendien kan de machine automatisch afstempelen. Hiermee kan de gebruiker nog sneller, maar ook veiliger aan het werk. Tenslotte heeft de machine ook nog eens een 230 Volt aansluiting in de werkbak. Handig voor gereedschappen die netstroom nodig hebben.

15 meter aanhanger hoogwerker huren

De 15 meter aanhanger hoogwerker is per direct in te huren. Omdat de machine achter de auto meegenomen kan worden, kunt u de hoogwerker bij ons in Veenendaal komen ophalen en terugbrengen. De machine wordt door middel van de brandstofmotor aangedreven. Dit kan betekenen dat er bij langere klussen bijgetankt (benzine) moet worden. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor het reserveren van deze machine.

Voor meer informatie of reserveren van de 15 meter aanhanger hoogwerker, kunt u hier klikken.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten