1 afbeeldingen

Nieuw voor Jekuntmijhuren.nl; Aanhanger Verhuislift 21 meter

Iedereen die wel eens verhuisd is weet wat het is om met de inboedel over de trap te moeten slepen. Grote meubels, trappen en muren raken beschadigd en wat te denken van je rug? Dit hoeft nu niet meer, met het inhuren van een verhuislift is deze ellende voorgoed verleden tijd. Afhankelijk van de situatie kun je bij ons een verhuislift huren. Het gaat sneller, veiliger, nagenoeg zonder moeite en met een minimale kans op schade.

Ook als er bijv. dakpannen, dakbedekking, riet etc. veilig naar boven moet, kan er ook van de verhuislift gebruik gemaakt worden. Deze verhuislift is zeer licht in zijn gewicht, slechts 875 kg. Daardoor heb je (geen) E- rijbewijs nodig. Met een hefvermogen van 200 kg. gaat deze verhuislift tot een maximale platformhoogte van 21 meter.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten