1 afbeeldingen

Nieuw: Telescoophoogwerker 22 meter 4×4

We hebben ons aanbod verbreed met de Genie S65: een zelfrijdende telescoophoogwerker die zeer geschikt is voor schilderwerkzaamheden en voor verhuur aan gemeenten.

Groot bereik

De Genie S65 heeft met een reikwijdte van 17 meter een groot zijdelings bereik. De maximale werkhoogte is bijna 22 meter en de platformcapaciteit is 227 kilogram. De ruime hefcapaciteit maakt het mogelijk om met twee mensen op het hefplatform te werken. De maximale platformhoogte is 18,80 meter.

4-wielaandrijving en dieselmotor

Door de 4-wielaandrijving garandeert de Genie S65 een hoge terreinvaardigheid. Of je nu op oneffen terrein of in de binnenstad rijdt, deze telescoophoogwerker zal je verrassen. De krachtbron die gebruikt wordt is een dieselmotor. Je hebt de optie voor stroom (230V) in de werkbak door middel van een generator. Deze hoogwerker is uitgerust met de allernieuwste Stage 3B lage emissie motor.

Met de duim te besturen

Het gewicht van de telescoophoogwerker bedraagt 10102 kg. De Genie S65 is uitgevoerd met jib mast en slechts één joystick. Deze stick is eenvoudig met de duim te besturen.

De Genie S65 telescoophoogwerker huren

De Genie S65 telescoophoogwerker kun je huren voor € 250,- voor een halve dag en € 270,- voor een hele dag. Deze bedragen zijn exclusief 21% BTW. Lees meer over deze telescoophoogwerker of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten