1 afbeeldingen

Nieuw: Schaarhoogwerker Genie GS4069 RT

Deze schaarhoogwerker is 14 meter lang en kan op volle hoogte rijden. Hij is voorzien van eenvoudige bediening en stempels om zichzelf waterpas te niveauleren.

Deze serie kan met gemak worden gebruikt op een ruw terrein. Zo loopt de gradeerbaarheid van de Genie GS4069 op tot maar liefst 50% bij het rijden op hellingen. Door de vierwielaandrijving en positieve tractiecontrole heb je de mobiliteit én stabiliteit die je nodig hebt.

Deze schaarhoogwerker is vanaf € 140,- bij ons te huur. Lees hier meer over de huurtarieven. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten