Nieuw: Schaarhoogwerker 15,5 meter 4×4

Nieuw in ons verhuurassortiment: een diesel schaarhoogwerker met een werkhoogte van maar liefst 15,5 meter en een platformbelasting tot 750 kilogram. Deze hoogwerker is zeer geschikt voor de zwaarste klussen.

Geschikt voor zware klussen

Door de 4×4 aandrijving is de Holland Lift schaarhoogwerker inzetbaar op de ruwste bouwplaatsen. De stempels maken het mogelijk om ook op zeer ongelijke oppervlakten de maximale hoogte te bereiken. Het platform is 6,17 meter lang, waardoor deze schaarhoogwerker uiterst geschikt is om grote oppervlakten met meerdere personen te bewerken.

Rijden op volledige hoogte

Het is mogelijk om met de Holland Lift schaarhoogwerker te rijden op volledige hoogte. Deze hoogwerker is geschikt voor zowel gesloten ruimtes als ruwe terreinen.

De Holland Lift schaarhoogwerker huren

Holland Lift biedt iedereen een veilige werkplek op hoogte. Dankzij de combinatie van een uitgekiend schaarontwerp en een extra laag zwaartepunt, zijn de hoogwerkers van Holland Lift bijzonder stabiel.

De Holland Lift schaarhoogwerker kunt u huren voor € 165,- voor een halve dag en € 180,- voor een hele dag. Deze bedragen zijn exclusief 21% BTW. Lees meer over deze schaarhoogwerker of neem contact met ons op voor meer informatie.