2 afbeeldingen

Nieuw: Knikarmhoogwerker Nifty HR15NE

Zoekt u een knikarmhoogwerker die geschikt is voor fabrieken met smalle gangpaden? Dan hebben wij nu de ideale hoogwerker voor u in ons verhuurassortiment! Wij zijn blij met onze Nifty HR15NE en vertellen u er graag meer over.

Uitermate geschikt voor de industrie

Onze nieuwe knikarmhoogwerker Nifty HR15NE is uitermate geschikt voor de industrie. Waarom? Door de non-marking banden die geen strepen op de vloer achterlaten, de stille elektromotor, de compacte afmetingen én het zeer betrouwbare pilot-control systeem.

Manoeuvreren door de smalste gangen

De elektromotor wordt aangedreven door een 2×4 accu, wat maakt dat de Nifty geluidsstil is en geen onaangename gassen in uw fabriek achterlaat. Daarnaast zorgen de compacte afmetingen ervoor dat manoeuvreren in smalle gangen geen probleem is. Door het pilot-control systeem heeft u goed zicht op de beschikbare ruimte om u heen.

Geen klus is te zwaar

De Nifty HR15NE heeft een werkhoogte van maar liefst 15,50 meter. Dit maakt dat u met gemak bij de bovenste stellingen kunt komen. Ook heeft deze knikarmhoogwerker een zijdelings bereik van 9,70 meter en weegt het slechts 7250 kg. De hefcapaciteit is 225 kg. Hierdoor is geen klus te zwaar!

Knikarmhoogwerker Nifty HR15NE huren?

U kunt nu bij ons de knikarmhoogwerker Nifty HR15NE huren voor € 175,00 voor een halve dag en € 190,00 voor een hele dag. Natuurlijk is huren voor langere tijd ook mogelijk. Lees hier alles over de huurtarieven. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!