2 afbeeldingen

Nieuw: Knikarmhoogwerker Nifty HR15NE

Zoek je een knikarmhoogwerker die geschikt is voor fabrieken met smalle gangpaden? Dan hebben wij nu de ideale hoogwerker voor jou in ons verhuurassortiment! Wij zijn blij met onze Nifty HR15NE en vertellen je er graag meer over.

Uitermate geschikt voor de industrie

Onze nieuwe knikarmhoogwerker Nifty HR15NE is uitermate geschikt voor de industrie. Waarom? Door de non-marking banden die geen strepen op de vloer achterlaten, de stille elektromotor, de compacte afmetingen én het zeer betrouwbare pilot-control systeem.

Manoeuvreren door de smalste gangen

De elektromotor wordt aangedreven door een 2×4 accu, wat maakt dat de Nifty geluidsstil is en geen onaangename gassen in je fabriek achterlaat. Daarnaast zorgen de compacte afmetingen ervoor dat manoeuvreren in smalle gangen geen probleem is. Door het pilot-control systeem heb je goed zicht op de beschikbare ruimte om je heen.

Geen klus is te zwaar

De Nifty HR15NE heeft een werkhoogte van maar liefst 15,50 meter. Dit maakt dat je met gemak bij de bovenste stellingen kunt komen. Ook heeft deze knikarmhoogwerker een zijdelings bereik van 9,70 meter en weegt deze slechts 7250 kg. De hefcapaciteit is 225 kg. Hierdoor is geen klus te zwaar!

Knikarmhoogwerker Nifty HR15NE huren?

Je kunt nu bij ons de knikarmhoogwerker Nifty HR15NE huren voor € 175,00 voor een halve dag en € 190,00 voor een hele dag. Natuurlijk is huren voor langere tijd ook mogelijk. Lees hier alles over de huurtarieven. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten