2 afbeeldingen

Nieuw in ons aanbod: de 9 meter autotransport schamelwagen

Al jarenlang leveren wij aanhangwagens voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Daarin is ons assortiment in de loop van jaren steeds groter geworden. Toch blijkt af en toe dat we niet alle aanhangwagens aanbieden die onze klanten zoeken. Daarom hebben we een nieuw model aan onze collectie toegevoegd. Het gaat om de 9 meter autotransport schamelwagen van Tijhof. Deze 3-assige schamelwagen is de ideale autotransporter voor bedrijven die auto’s im- of exporteren.

Autotransport

Het mooie van een auto is dat je er mee kan rijden, mits deze goed is. Heb je een auto die het niet meer doet, dan is het prettig als deze eenvoudig kan worden vervoerd. Maar ook als je meerdere auto’s mee moet nemen, bijvoorbeeld als je een auto hebt gekocht of juist verkocht. Wij verkopen daarom autotransporters voor het vervoer van auto’s. Wanneer je als handelaar door het hele land auto’s in- en verkoopt, gaat het vaak om meer dan één auto. Daarom leveren wij nu de 9 meter autotransport schamelwagen.

9 meter autotransport schamelwagen

Deze aanhangwagen kan namelijk twee personenauto’s en kleine bestelwagens tegelijkertijd vervoeren. Terwijl het eigen gewicht maar 1.440 kg is (in standaarduitvoering). Met het juiste trekkende voertuig kunnen er twee voertuigen mee worden vervoerd met een BE-rijbewijs. De aanhangwagen wordt gebouwd door Tijhof, de specialist op het gebied van autotransporters. De schamelwagen is standaard onder andere voorzien van:

  • Lengte: 8,8 meter
  • Breedte: 2,0 meter
  • 3 assen (1.800 kg per as)
  • Zijbescherming (reling)
  • Vloer met gatenprofiel

Wij leveren standaard vier wielbokken en wielspanbanden mee. Daarnaast zijn er een reservewiel, aluminium gereedschapskist, gesloten vloer, extra wielbokken en nog veel meer opties bij te bestellen.

Tijhof aanhangwagens

Tijhof Autotransportsystemen bv is gespecialiseerd in het fabriceren van autotransporters. Al meer dan 70 jaar maken ze aanhangwagens en oprijauto’s voor het vervoer van personenauto’s en (lichte) bedrijfswagens. Op basis van deze ervaring, produceren zij een breed assortiment van aanhangwagens tot vrachtwagens voor het vervoer tot wel meer dan vijf personenauto’s. Ter aanvulling van ons bestaande assortiment leveren wij de 9 meter schamelwagen van Tijhof.

Wil je meer weten over deze 9 meter autotransport schamelwagen? Kijk dan op de productpagina  of neem contact met ons op voor informatie en/of een offerte.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten