6 afbeeldingen

Nieuw in de verhuur: 25 meter Auto Telescoop hoogwerker

Nieuw in ons verhuurassortiment: Een Auto Telescoop hoogwerker van 25 meter hoog met een reikwijdte van 14 meter. Deze autohoogwerker is compact waardoor hij uitstekend te gebruiken is in krappe ruimtes. De autohoogwerker is ideaal voor gevelreiniging, glazen wassen en zetten, schilderen en het onderhoud van bomen. Je mag deze Auto Telescoop hoogwerker met een geldig Nederlands rijbewijs B besturen.

Makkelijk manoeuvreren
De CMC PLA 250 autohoogwerker heeft een korte, Renault cabine waardoor manoeuvreren gemakkelijk gaat. Daarnaast heeft de CMC PLA 250 een Self Control Systeem (SCS). Door dit systeem neemt manoeuvreren minder tijd in beslag, omdat de hoogwerker automatisch nivelleert. Ook wordt de veiligheid en de werkafstand van het platform gemonitord.

Tot wel 220kg belasting
De stempelbediening is vanuit de werkbak te bedienen. Bukken is niet meer nodig, de deur in de werkbak biedt meer instapcomfort. De CMC PLA 250 kan maar liefst 220 kg dragen. De reikwijdte is dan 9,80 meter vanaf het hart van de machine. De reikwijdte bij 120 kg. is 12,20 meter en bij 80 kg. 14,10 meter.

Afstempelen
Het is mogelijk om de hoogwerker aan 1 kant af te stempelen. Wanneer je hier gebruik van maakt, is de hoogwerker smal genoeg om er nog naast te kunnen rijden. Hiermee voorkom je veel verkeershinder tijdens de werkzaamheden.

Coming Home System
Met het Coming Home System kun je de Auto Telescoop hoogwerker met één druk op de knop snel en veilig inklappen. De CMC PLA 250 Autohoogwerker is hierdoor praktisch en efficiënt.

Dubbellucht
De Auto Telescoop hoogwerker heeft dubbellucht banden. Dit betekent dat er een extra wiel aan een as van de hoogwerker is bevestigd en gebruikt wordt om de druk op de grond of het wegdek te beperken.

Een Auto Telescoop hoogwerker huren

De CMC PLA 250 Autohoogwerker is al te huren voor €265,- voor een halve dag en €300,- voor een hele dag (excl. 21% BTW).

Lees hier meer onze deze uitzonderlijke hoogwerker of neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Onze autohoogwerkers zijn standaard voorzien van zwaailampen, flitslampen en werklampen achter, laadbak en afdeknet, stempelplaten en winterbanden.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten