1 afbeeldingen

Nieuw in de verhuur: 10 meter Masthoogwerker met jib

Bij een kleinere klus op hoogte is het huren van een masthoogwerker de ideale oplossing. Masthoogwerkers kenmerken zich door hun kleine, compacte afmetingen en kunnen daarom perfect in magazijnen en fabriekshallen gebruikt worden.

De Genie GR-26J biedt een “up -en-over ” hoogte van 6,70 m, een maximale werkhoogte van 9,90 m en een maximale horizontaal bereik van 3,15 m. Met een beweegbare jib (hefvermogen van 200 kg) die versteld kan worden en een machine breedte van 100 cm is deze toucan hoogwerker ideaal voor locaties waar meer zijdelingse reikwijdte in kleine ruimte vereist is.

Door het lage eigengewicht van 2.652 kg is de masthoogwerker ook gemakkelijk op een aanhangwagen te vervoeren.

Voor informatie over deze masthoogwerker en huurtarieven klik hier.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten