1 afbeeldingen

Nieuw: ..de broer van de 17 meter.. Performance 20 meter spinhoogwerker!

Jekuntmijhuren.nl heeft de IIIS performance range spinhoogwerkers uitgebreid met de Hinowa LightLift 20.10 spinhoogwerker. Groot voordeel van de performance range is de capaciteit van 230kg in de werkbak. Dit betekent vol bereik met 2 personen en gereedschap!

Daarnaast zeer gebruiksvriendelijk in gebruik: vlot verrijden en afstempelen en meerdere mastdelen in één keer snel te bedienen. Met zijn 5.02 x 0.85 x 2.00 m (lxbxh) transport afmetingen is hij zeer compact, en dat met een werkhoogte van 20 meter, zijdelings bereik van 9.7 meter en up-and-over van 13 meter! Ook de stempelbreedte (slechts 3.5 meter) is niet groter dan van de 17 meter spinhoogwerker. Ook is er een speciale aanhangwagen ontwikkeld om deze spinhoogwerker achter de auto te vervoeren.

Voor informatie over deze spinhoogwerker en huurtarieven klik hier.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten