Jekuntmijhuren.nl is vernieuwd!

Het was je vast al opgevallen. Onze website Jekuntmijhuren.nl is vernieuwd! Na Cluistra.com leek het ons goed om ook Jekuntmijhuren.nl onder de loep te nemen. We hebben gekeken naar het gedrag van onze bezoekers en geanalyseerd welke pagina’s er wel en niet populair zijn. Op basis daarvan hebben we de website moderner en gebruiksvriendelijker gemaakt. De vernieuwing is in samenwerking met onze vaste webbouwer Webvriend uit Ede gerealiseerd.

Sneller navigeren

De grootste verandering is het menu. Deze was in de oude versie van de site zo groot geworden dat het zoeken was naar een juiste pagina. Via het nieuwe “mega menu” krijgt onze bezoeker een overzichtelijke weergave van de producttypes onder de categorie Aanhangwagens of Hoogwerkers. Zo kun je sneller navigeren!

Moderner

Door wat meer ruimte toe te passen tussen de afbeeldingen, teksten en menu items, is er meer rust gekomen op de pagina’s. Dit leest een stuk lekkerder weg.

Productpagina

De laatste belangrijke wijziging is de productpagina zelf. Wanneer je een aanhangwagen, hoogwerken of verhuislift aanklikt, kom je nu op een overzichtelijke pagina terecht waar alle informatie te vinden is.

We vinden het een hele verbetering en we hopen dat onze bezoekers het daarmee eens zijn!

  

oud menu (links), nieuw menu (rechts): sneller, overzichtelijker navigeren

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten