2 afbeeldingen

Investering in Sinoboom schaarhoogwerkers

Aanhangwagen- en hoogwerker specialist Jekuntmijhuren.nl van de familie Cluistra uit Veenendaal heeft geïnvesteerd in Sinoboom schaarhoogwerkers.

De nieuwe schaarhoogwerkers hebben een gevarieerde werkhoogte van 8 tot 12 meter en zijn geleverd door GB Lifts & Parts.

Gert de Boon, algemeen directeur van GB Lifts & Parts zei: “Wij richten ons op betrouwbaarheid, veiligheid & kwaliteit. Door het delen van onze focus & ervaring met Sinoboom komen we steeds meer tot de ultieme hoogwerkers voor de verhuur.
De familie Cluistra staat erom bekend dat ze betrouwbaar materieel verhuren en daarom zijn we er trots op dat ze voor Sinoboom schaarhoogwerkers hebben gekozen.”

Volgens Diederik Cluistra zijn het zeker ook de kleine details die een groot verschil maken. Hij zei: “Het is duidelijk dat er bij deze schaarhoogwerkers aandacht is besteed aan de verhuurder en de gebruiker. Ze zijn makkelijk te bedienen, constructief sterk gebouwd en het lakwerk is van uitstekende kwaliteit. Gewoon een goede verhuurmachine met de juiste werkhoogte die tegen een stootje kan.”

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten