2 afbeeldingen

Investering in Sinoboom schaarhoogwerkers

Aanhangwagen- en hoogwerker specialist Jekuntmijhuren.nl van de familie Cluistra uit Veenendaal heeft geïnvesteerd in Sinoboom schaarhoogwerkers.

De nieuwe schaarhoogwerkers hebben een gevarieerde werkhoogte van 8 tot 12 meter en zijn geleverd door GB Lifts & Parts.

Gert de Boon, algemeen directeur van GB Lifts & Parts zei: “Wij richten ons op betrouwbaarheid, veiligheid & kwaliteit. Door het delen van onze focus & ervaring met Sinoboom komen we steeds meer tot de ultieme hoogwerkers voor de verhuur.
De familie Cluistra staat erom bekend dat ze betrouwbaar materieel verhuren en daarom zijn we er trots op dat ze voor Sinoboom schaarhoogwerkers hebben gekozen.”

Volgens Diederik Cluistra zijn het zeker ook de kleine details die een groot verschil maken. Hij zei: “Het is duidelijk dat er bij deze schaarhoogwerkers aandacht is besteed aan de verhuurder en de gebruiker. Ze zijn makkelijk te bedienen, constructief sterk gebouwd en het lakwerk is van uitstekende kwaliteit. Gewoon een goede verhuurmachine met de juiste werkhoogte die tegen een stootje kan.”

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten