1 afbeeldingen

Feestje? Nu ook koelwagen in de verhuur!

Organiseer je een feestje en heb je te weinig koelruimte? Dan hebben we bij Jekuntmijhuren.nl de geschikte oplossing. Want bij ons kun je immers voordelig een koelaanhangwagen huren.

De koelwagen is de ideale oplossing voor iedereen die gekoelde producten wil vervoeren of stallen, zonder hiervoor een dure investering te moeten doen bijvoorbeeld een uitgebreide koelauto. De gekoeld aanhangwagen is voorzien van isolatiepanelen van 55mm dikte en een goede afdichting rond de achterdeuren zodat een maximale koudtegraad behaald wordt. De koelmotor kan veelzijdig afgesteld worden qua temperatuur.

Voor informatie over deze koelaanhanger en huurtarieven klik hier.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten