3 afbeeldingen

De eerste drie Genie GS-1330M in Nederland

Vanwege de vraag naar compacte hoogwerkers hebben wij drie nieuwe hoogwerkers in gebruik genomen. Daarbij hebben wij gekozen voor de Genie GS-1330M, waarmee we direct een primeur hebben. Het zijn namelijk de eerste drie machines van dit type in Nederland. De machines zijn (ultra) compact en hebben een laag eigen gewicht. Een mooie aanvulling voor ons verhuuraanbod.

(Ultra) compacte hoogwerkers

De vraag naar compacte hoogwerkers wordt steeds groter omdat we veiliger willen werken. Hoe kleiner de hoogwerker, hoe eerder deze wordt gebruikt in plaats van een rolsteiger of ladder. Het is dan van belang dat de hoogwerkers eenvoudig kunnen opereren in gebouwen. In nieuwe gebouwen zijn deuren vaak meer dan 1 meter breed en 2,3 meter hoog. Maar in oude gebouwen is dit lang niet altijd zo ruim. Voor werkzaamheden in een bestaand pand is een kleine hoogwerker met een groot bereik daarom steeds vaker gewenst. Daarnaast moet ook het transport van de machine eenvoudig zijn. Hoe compacter en lichter de hoogwerker is, hoe eenvoudiger het vervoer is.

Genie GS-1330M

De drie Genie GS-1330M machines zijn zoals gezegd de eerste in Nederland. De afmetingen in transportstand zijn een bescheiden 141x78x202 cm (lxbxh). Bovendien kan de platformbeveiliging worden ingeklapt zodat de hoogte maar 168 cm wordt. Het gewicht van de machine is slechts 895 kg. In tegenstelling tot deze compacte afmetingen heeft de machine wel een werkhoogte van 5,9 meter. Daarbij heeft het platform een capaciteit van 227 kg (de uitgeschoven laadvloer 91 kg). In combinatie met de elektrische aandrijving op accu en non-marking banden, is dit type hoogwerker ideaal voor het gebruik in gebouwen.  Overigens is de wielaandrijving voorzien van elektromotoren in plaats van een hydraulische aandrijving. Dit is efficiënter voor wat de energie betreft en krachtiger bij lage snelheden.

6 meter Schaarhoogwerker huren

Omdat de machine erg compact en licht van gewicht is, kan de machine eenvoudig achter de auto of bedrijfswagen worden vervoerd. Uiteraard kan de machine door onze transportservice op locatie worden bezorgd. Heb je een klus in een (nieuw of bestaand) pand, dan is deze 6 meter hoogwerker de ideale hulp. Met voldoende capaciteit en werkhoogte voor in een gebouw, wordt onveilig werken op ladders en rolsteigers voorkomen. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor het reserveren van deze machine.

Voor meer informatie of reserveren van de 6m schaarhoogwerker kun je hier klikken.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten