5 afbeeldingen

Assortiment uitgebreid met 17 meter Spinhoogwerker LITHIUM (accu)

Ons verhuurvloot is opnieuw uitgebreid. Niet omdat we perse willen groeien als onderneming, maar wel omdat we willen inspelen op de klantvraag. Elektrisch aangedreven machines worden steeds populairder. Of het nu gaat om de emissievrije aandrijving of het lekker stil kunnen werken. We hebben daarom opnieuw een elektrisch aangedreven spinhoogwerker met een lithium accupakket in gebruik genomen.

17 meter Spinhoogwerker LITHIUM (accu)

De 17 meter spinhoogwerker is een populaire machine. Het relatief lage eigen gewicht in verhouding met de capaciteit maakt de machine voor veel klussen geschikt. Naast de reguliere aandrijvingen is ook deze machine nu met elektrische aandrijving beschikbaar. De voeding van het systeem komt van een lithium accupakket waarmee, bij normaal gebruik, meerdere dagen op een acculading kan worden gewerkt. Het eigen gewicht van 2.250 kg is laag genoeg om de machine op een aanhangwagen achter de bedrijfswagen mee te nemen.

Hinowa LightLift 17.75

Deze machine van Hinowa heeft een maximale werkhoogte van 17,06 meter. Gecombineerd met een reikwijdte van 7,5 meter vanuit het hart van de machine, zorgt dat voor een groot werkbereik. De machine is voorzien van non-marking rupsen zodat deze ook binnenshuis kan worden ingezet. Omdat er geen uitstoot is, is het niet ongezond om met de machine binnen te werken. Door het ontbreken van het geluid van de verbrandingsmotor werk je met twee mensen heel comfortabel op hoogte. Vanwege het hefvermogen van 230 kg kun je met twee mensen, wat gereedschap en materiaal tot wel 17 meter op hoogte werken.

De 17 meter Spinhoogwerker LITHIUM (accu) huren

Deze 17 meter spinhoogwerker Lithium is nu te huur. U kunt de machine bij ons afhalen in combinatie met een bijpassende machinetransporter. Met de transportafmetingen van 3,91 x 0,91 x 2,01 meter (lxbxh, zonder werkbak) is de machine erg compact en eenvoudig van de ene naar de andere ruimte te manoeuvreren. We kunnen de machine ook voor u op locatie afleveren waarbij u direct de instructie van onze medewerker krijgt. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor het reserveren van deze machine.

Voor meer informatie of reserveren van de 17 meter spinhoogwerker Lithium, kunt u hier klikken.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten