1 afbeeldingen

Assortiment schaarhoogwerkers uitgebreid met een 12 meter smalle schaarhoogwerker

Speciaal voor hogere toepassingen in smalle ruimtes heeft Jekuntmijhuren.nl haar elektrische scharengamma uitgebreid met een Genie GS 3232. Deze schaarhoogwerker heeft een werkhoogte van 11,75 meter gecombineerd met een machinebreedte van slechts 82 cm.

Om het gewicht binnen de perken te houden, heeft deze machine vier stempels die worden bediend via een stempelautomaat. In de praktijk betekent dit het volgende. Tot een werkhoogte van 8,6 meter kan de machine normaal verreden worden, net als iedere andere Genie schaar. Om op grotere hoogte te kunnen werken moet de machine eerst worden afgestempeld, wat met behulp van de stempelautomaat een fluitje van een cent is. Immers met één druk op de knop wordt de machine waterpas gezet. En dit op hellingen tot 5 graden over de zij en 3 graden over de voor- of achterzijde.
De schaarhoogwerker weegt slechts 2.352 kg en is bestemd voor binnengebruik.

Voor informatie over deze schaarhoogwerker en huurtarieven klik hier.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten