1 afbeeldingen

Assortiment schaarhoogwerkers uitgebreid met een 12 meter smalle schaarhoogwerker

Speciaal voor hogere toepassingen in smalle ruimtes heeft Jekuntmijhuren.nl haar elektrische scharengamma uitgebreid met een Genie GS 3232. Deze schaarhoogwerker heeft een werkhoogte van 11,75 meter gecombineerd met een machinebreedte van slechts 82 cm.

Om het gewicht binnen de perken te houden, heeft deze machine vier stempels die worden bediend via een stempelautomaat. In de praktijk betekent dit het volgende. Tot een werkhoogte van 8,6 meter kan de machine normaal verreden worden, net als iedere andere Genie schaar. Om op grotere hoogte te kunnen werken moet de machine eerst worden afgestempeld, wat met behulp van de stempelautomaat een fluitje van een cent is. Immers met één druk op de knop wordt de machine waterpas gezet. En dit op hellingen tot 5 graden over de zij en 3 graden over de voor- of achterzijde.
De schaarhoogwerker weegt slechts 2.352 kg en is bestemd voor binnengebruik.

Voor informatie over deze schaarhoogwerker en huurtarieven klik hier.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten