4 afbeeldingen

Aanbod hoogwerker met XL werkbak uitgebreid

Werken op hoogte komt veel voor. Steeds meer klanten weten ons te vinden voor het huren van een machine om hun projecten te kunnen realiseren. Iedereen is druk en men heeft vaak onvoldoende personeel. Daarom moet alles efficiënt gebeuren, ook als het om werken op hoogte gaat. Dit moet natuurlijk wel veilig gebeuren. Daarom bieden we machines aan met een grote werkbak. Ideaal om met meerdere mensen, lange materialen en gereedschappen te werken.

16 meter hoogwerker met XL werkbak

De nieuwste aanwinst in deze categorie is een 16 meter hoogwerker met een 4 meter XL platform. Hiermee kan er niet alleen met meerdere mensen worden gewerkt. Het is ook nog eens heel veilig om met lange onderdelen en zware gereedschappen te werken. En door de grote afmeting hoeft de machine veel minder vaak te worden verplaatst. Dat werkt wel zo efficiënt en dat is voor onze drukke klanten altijd erg prettig.

JLG 460SJ XL

Deze JLG machine heeft een werkhoogte van 16 meter en de royale werkbak mag met 270 kg worden belast. Ten opzichte van zijn grotere broers heeft de machine een relatief laag eigen gewicht zodat de bodembelasting laag is en het transport eenvoudiger. Het zijdelingsbereik van deze machine is met 12,7 meter enorm te noemen. Je kunt opzij bijna net zover van je afwerken als je in de hoogte kunt. De dieselmotor is van de laatste generatie en kent daarom een laag brandstofverbruik en een minimale uitstoot.

16 meter hoogwerker met XL werkbak huren

De 16 meter hoogwerker met XL werkbak is per direct in te huren. We komen de machine voor u op locatie afleveren. Uiteraard ontvangt u dan van ons bij het ophalen bedieningsinstructies, zodat u weet wat de machine kan en hoe u zichzelf kunt redden. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor het reserveren van deze machine.

Voor meer informatie of reserveren van de 16 meter hoogwerker, kunt u hier klikken.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten