1 afbeeldingen

21 meter Autohoogwerker nu ook in het verhuurprogramma

Om het verhuurprogramma nog completer te maken voor onze klanten (glazenwassers, processierups bestrijding, etc.) heeft Jekuntmijhuren.nl nu ook een autohoogwerker. Deze autohoogwerker op een Renault onderstel (vanwege korte transportlengte) heeft een werkhoogte van 21 meter en een max. reikwijdte van 12 meter (80 kg).

Ook kan er onder de auto afgestempeld worden (2,15 m. breed) en dan is er nog een reikwijdte van 8,8 meter (80kg) mogelijk. Daarbij is deze autohoogwerker voorzien van automatische waterpasafstempeling, open laadbak, werklampen, extra stempelplaten, zwaai- en flitslampen. Deze autohoogwerker is te rijden met een B-rijbewijs en daardoor heel flexibel.

Voor informatie over deze autohoogwerker en huurtarieven klik hier.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten