4 afbeeldingen

12 meter zelfrijdende accu knikschuifarm hoogwerker met draaibare jib

We breiden ons aanbod steeds verder uit. Niet alleen in aantallen, maar ook in typen en afmetingen. We zoeken steeds naar flexibel inzetbare machines. Want hoeveel soorten we ook aanbieden er is altijd wel een situatie waarbij een andere machine net iets handiger zou zijn. Deze nieuwe 12 meter zelfrijdende knikschuifarm hoogwerker met draaibare  jib is een mooi voorbeeld van een flexibele machine.

Voor werk in binnenruimten is het segment van machines met een werkhoogte van 8 – 12 meter erg populair. Dit heeft vooral te maken met de afmetingen die (bedrijfs-)panden hebben. Met deze compacte machines kunnen vrijwel alle voorkomende werkzaamheden worden uitgevoerd. Deze 12 meter machine lijkt veel op de 11 meter machine die we al in onze verhuurvloot hebben. Maar deze uitvoering biedt niet alleen een meter werkhoogte meer, maar heeft ook een groter zijdelings bereik. De reikwijdte vanuit het hart van de machine is namelijk 7 meter. Dat maakt het werken met deze machine extra makkelijk.

(Tekst gaat verder onder de video)

Manitou 120 AETJC 3D

Deze machine is het 120 AETJC 3D model van Manitou. Deze compacte machine heeft een breedte van 120 centimeter en kan daarom in veel gebouwen binnen worden ingezet. De machine is zelfrijdend binnen het gehele werkbereik, op deze manier kan er efficiënt worden gewerkt. Wat de machine nog flexibeler maakt, is de draaibare jib. Deze zorgt ervoor dat de werkbak in vrijwel ieder hoekje en gaatje kan worden gepositioneerd. Dit scheelt enorm in het aantal verplaatsingen van de machine, wat de productiviteit ten goede komt.

12 meter zelfrijdende accu knikschuifarm hoogwerker huren

De 12 meter zelfrijdende accu knikschuifarm hoogwerker met draaibare jib is per direct in te huren. Vanwege het gewicht wordt de machine door ons op locatie bezorgd. Uiteraard ontvangt u dan direct instructies van onze chauffeur over de bediening. De machine wordt aangedreven door een accu, dus bij langere klussen zal de machine af en toe moeten worden bijgeladen. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor het reserveren van deze machine.

Voor meer informatie of reserveren van de 12 meter zelfrijdende accu knikschuifarm hoogwerker, kunt u hier klikken.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten