5 afbeeldingen

Verduurzamen: 6 nieuwe Manitou hoogwerkers

Het jaar is inmiddels twee maanden onderweg en we zijn al flink aan het verduurzamen geweest. Twee nieuwe masthoogwerkers op accu, twee 4×4 knikarmhoogwerkers op accu en twee met Stage V dieselmotor voorzien van een roetfilter. Duurzaam werken is voor ons bestaand materieel zo goed mogelijk benutten door gedegen onderhouden en netjes werken. Maar om aan de steeds strengere emissie eisen te voldoen hebben onze klanten nu eenmaal machines met nieuwe technologie nodig. Inmiddels hebben we vijf nieuwe Manitou hoogwerkers aan de vloot toegevoegd en de zesde komt binnenkort ook.

Hoogwerkers op accu

De 10 meter masthoogwerkers met jib (Manitou 100V JR) zijn voorzien van een accu-pack waarmee de machine volledig elektrisch werkt. Ook de 20 meter 4×4 knikarmhoogwerker en de 18 meter die nog komt, zijn voorzien van een accu-pack. Het grote voordeel van elektrisch aangedreven machines op accu is dat ze overal inzetbaar zijn. Als verhuurbedrijf hoeven we niet te kijken wat de uitstoot is en of we aan de geëiste norm voldoen. En voor de klant is het niet alleen schoon, maar ook heerlijk stil werken. Als de machine af en toe maar opgeladen kan worden levert het ook geen ongemak op.

Hoogwerker met Stage V dieselmotor

De elektrificatie van machines gaat steeds verder. Maar de ontwikkelingen op het gebied van brandstof aangedreven motoren staat daarmee niet stil. De nieuwste generaties dieselmotoren zijn extreem efficiënt met de brandstof en de uitstoot is in de afgelopen decennia afgenomen tot een fractie van wat het ooit was. Door de toevoeging van een roetfilter worden nog meer schadelijke deeltjes uit de luchtstroom genomen. Daarom zijn ook moderne dieselmotor aangedreven machines zuinig, schoon en prettig om mee te werken. Zowel de nieuwe 21 meter 4×4 knikarmhoogwerker, als de 28 meter 4×4 telescoophoogwerker zijn net als een aantal andere van onze machines, voorzien van dit schone type motor.

Manitou Almat

In Laren zien ze ons ongetwijfeld graag komen. Almat is al jarenlang een leverancier van een deel van de machines van onze verhuurvloot. Ook dit jaar hebben we de prettige samenwerking weer ervaren. Met als gevolg dat we binnenkort de zesde Manitou in gebruik gaan nemen. Voorwaarde is wel dat ze bij ons het rood verruilen voor het kenmerkende blauw van de Jekuntmijhuren style. We bedanken Jeroen Jacobs van Almat opnieuw voor de prettige samenwerking.

Heeft u een project waar een schone of zelfs emissievrije machine wordt gevraagd? Neem dan contact met ons op, het grootste deel van ons aanbod kan aan die eisen voldoen.

Website Manitou-Almat: https://manitou-almat.nl/

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten