3 afbeeldingen

Reserveer nu het 1:50 Tekno schaalmodel van de Scania P410 in de Jekuntmijhuren-uitvoering!

Vanaf vandaag is het mogelijk om een exclusief Tekno schaalmodel te reserveren in schaal 1:50 van de indrukwekkende Scania P410, speciaal ontworpen in de herkenbare Jekuntmijhuren-uitvoering. Deze unieke 4-assige vrachtwagen, recent aangeschaft door Cluistra voor het transport van hoogwerkers, was in eerste instantie bedoeld als vervanging van een bestaande vrachtwagen maar dient uiteindelijk als waardevolle toevoeging aan hun transportafdeling.

De Scania P410, tot in de kleinste details strak afgewerkt, is uitgerust met alle benodigde opties om het werk van de chauffeur te vergemakkelijken. De focus bij de opbouw van deze bakwagen lag duidelijk op efficiënt transport.

Wat deze aankondiging extra bijzonder maakt, is dat onze ontwikkelingsafdeling zich volledig heeft laten gaan om de kenmerkende elementen van de truck nauwkeurig te reproduceren. Zo is de gehele opbouw nieuw ontwikkeld in Resin, is er een gloednieuwe bumper- en spoilerset ontworpen, en wordt de voorzijde voorzien van een gladde grillplaat.

Dit Tekno schaalmodel is niet alleen een eerbetoon aan de indrukwekkende Scania P410 van Cluistra, maar ook een verzamelobject voor liefhebbers van bijzondere voertuigen. Mis deze kans niet en reserveer nu jouw exemplaar van dit exclusieve 1:50 schaalmodel!

Wilt u er één reserveren? App naar Diederik Cluistra 06-51459504

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten