4 afbeeldingen

Nieuwe autotransporters in de verhuur

Bij het horen van onze bedrijfsnaam denkt vrijwel iedereen direct aan de verhuur van hoogwerkers. Maar daarnaast verhuren we ook verhuisliften, BE combinaties en aanhangwagens. Het assortiment aanhangwagens is niet alleen groot, maar vooral ook heel divers. Zo hebben we recent weer twee nieuwe typen autotransporters aan onze verhuurvloot toegevoegd. Een met compacte en een met juist royale afmetingen.

Van groot tot klein

De verhuurklanten hebben allemaal weer andere zaken die ze willen vervoeren. Breed of smal, kwetsbaar of los gestort, groot of klein, het kan van alles zijn. We passen daarom steeds ons aanbod aan op de behoeften die we vanuit onze klanten horen. We verhuren bijvoorbeeld al geruime tijd autotransporters. Maar onze klanten misten nog een compacte autoambulance en een autotransporter die juist extra breed is.

Compacte autoambulance

Voor het vervoer van bijvoorbeeld recreatievoertuigen (quads, golfkarretjes, tuktuks, etc.), motoren en tuin-parkmachines, hebben we nu de compacte autoambulance. Een enkelassige aanhanger met de afmeting 300×180 cm. Ideaal voor het transport van kleinere voertuigen en eenvoudig om mee te manoeuvreren.  Deze transporter is voorzien van een vlakke vloer met een reling waardoor de lading makkelijk binnen de laadvloer blijft. Met de oprijplanken kan er eenvoudig worden geladen en gelost. Vanwege het gewicht en laadvermogen is een BE-rijbewijs wel noodzakelijk.

Grote autoambulance

Het is nooit groot genoeg, dat geldt voor veel zaken in het leven. Ook auto’s worden groter of bedrijven willen ook bestelwagens op een aanhangwagen kunnen vervoeren. Voor grotere voertuigen kwamen onze klanten daarom net wat breedte tekort. Deze nieuwe autoambulance heeft een laadvloer breedte van 220 cm waarmee hij geschikt voor de meeste grote auto’s en lichte bedrijfswagens. Ook deze autotransporter is voorzien van een vlakke laadvloer, reling en oprijplanken. Wanneer de lading niet zelfrijdend (meer) is, kan de handlier worden ingezet.

Voor het transport van voertuigen hebben we inmiddels een royaal aanbod van autotransporters. Hiermee is voor het transport van niet al te zware voertuigen, altijd wel een transportoplossing. Bekijk ons volledige aanbod autotranporters.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten