3 afbeeldingen

Nieuwe 28 meter hoogwerker met 4 meter werkbak

Ook op hoogte werken moet efficiënt, maar vooral ook veilig gebeuren. Vanuit onze klantenkring merkten we dat de vraag naar machines met een grote werkbak groeit. Daarom hebben we een 28 meter telescoop hoogwerker met 4 meter werkbak in gebruik genomen.

Wanneer er met grote of zware producten wordt gewerkt, is een werkbak al snel te klein. Of het hefvermogen van de machine is niet toereikend. Door een hoogwerker met een groot hefvermogen te voorzien van een grote werkbak hoeft de machine veel minder bewegingen te maken. Bovendien is er ruimte voor meerdere mensen inclusief zware en/of grote gereedschappen en producten. Deze zelfrijdende telescoop hoogwerker is voorzien van 4×4 aandrijving en kan ook op hoogte rijden. De 4 meter lange werkbak is zijn 80 cm breed waardoor er veel ruimte op hoogte ontstaat.

28 meter Manitou hoogwerker

Deze Manitou telescoop hoogwerker met XL platform is best uniek op de markt. Door de grote (zwenkbare) werkbak, is de machine extra robuust uitgevoerd. En het hefvermogen is nog altijd 430 kg. Ruim voldoende voor meerdere personen en eventuele zware gereedschappen en/of producten. We bieden deze machine aan met een werkhoogte van 28 meter. De machine is geschikt voor een brede range aan werkzaamheden op hoogte.

De 28 meter Zelfrijdende (4×4) Telescoop Hoogwerker met 4 meter Werkbak huren

Deze zelfrijdende telescoop hoogwerker met grote werkbak is per direct inzetbaar. Via onze website of verhuurafdeling kunt u de machines voor uw project reserveren. We komen de machines op locatie afleveren waarbij u direct instructies van onze medewerker krijgt. Ervaar zelf de flexibiliteit en grote reikwijdte tijdens het werken op hoogte.

Voor meer informatie of direct reserveren van de zelfrijdende hoogwerkers met grote werkbak, klikt u hier:https://www.jekuntmijhuren.nl/verhuur/hoogwerkers/hoogwerker-xl-werkbak-huren/

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten