4 afbeeldingen

Nieuwe 27 meter autohoogwerker

Een altijd populaire machine in onze verhuurvloot is de autohoogwerker. Logisch want iedereen met een B-rijbewijs en een beetje gevoel voor machines, kan er mee op pad. Met name klanten die meerdere klussen op een dag moeten uitvoeren met een hoogwerker kiezen graag voor deze machine. Vanwege deze populariteit was het voor ons reden om het aanbod uit te breiden. Dit hebben gedaan met een nieuwe 27 meter autohoogwerker.

27 meter autohoogwerker

Een autohoogwerker biedt veel flexibiliteit voor gebruikers. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven die kortdurende klussen op meerdere locaties in het land moeten uitvoeren. Of juist één klus, maar dan heel ver weg. De autohoogwerker rijdt comfortabel en toch heb je een hoogwerker met een groot werkbereik bij je. Een vergelijkbare machine moet of door ons op locatie worden gebracht of meegenomen worden op een aanhangwagen. In die gevallen is het veel meer werk om steeds op- en af te bouwen.

Ruthmann TB 270.3 op Mercedes Sprinter

Deze 27 meter autohoogwerker is een Ruthmann TB270.3 hoogwerker, gemonteerd op een Mercedes-Benz Sprinter. Het compacte gewicht van de machine zorgt ervoor dat de hele combinatie binnen de 3.500 kg blijft. En daarom mag deze dus met een B-rijbewijs al worden ingezet. Het werkbereik van bijna 27 meter hoogte en een zijdelings bereik van ruim 16 meter is groot. In combinatie met automatische afstempeling en Go-home functie kan er erg snel en efficiënt worden gewerkt met deze machine.

27 meter autohoogwerker huren

De 27 meter autohoogwerker is per direct in te huren. U heeft slechts een B-rijbewijs nodig om deze machine mee te nemen. Uiteraard ontvangt u dan van ons bij het ophalen bedieningsinstructies, zodat u weet wat de machine kan en hoe u zichzelf kunt redden. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor het reserveren van deze machine.

Voor meer informatie of reserveren van de 27 meter autohoogwerker, kunt u hier klikken .

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten