4 afbeeldingen

Nieuwe 26 meter hybride spinhoogwerker

Duurzamer werken, niet alleen wij zelf, maar ook onze klanten hebben er mee te maken. Maar als het gaat om bouwmachines valt dat vaak niet mee omdat er nu eenmaal een bepaalde capaciteit nodig is om het werk uit te voeren. Gelukkig staan de machinefabrikanten niet stil op dit gebied. We hebben recent een nieuwe 26 meter spinhoogwerker in gebruik genomen, ditmaal één met hybride aandrijving.

26 meter hybride spinhoogwerker

Een spinhoogwerker is een populaire machine omdat deze binnen een beperkt afstempelgebied een groot werkbereik heeft. Bovendien zorgt de rupsaandrijving ervoor dat de machine vrijwel overal kan komen. Deze 26 meter hybride hoogwerker heeft een nieuwe aandrijving. Zowel een dieselmotor als een Lithium accu kunnen de machine voeden. Daarmee kan er dus emissievrij worden gewerkt als dit nodig of gewenst is. Denk hierbij aan het werken in gesloten ruimten of gebieden waar milieu eisen van toepassing zijn.

Hinowa LightLift 26.14 – Bi-Energy

De Hinowa Lightlift 26.14 – Bi-Energy heeft een werkhoogte van bijna 26 meter en een zijdelings bereik van bijna 14 meter. Nieuw is de beperkte stabiliteitsgebied functie. Bij smal opstempelen kan nog altijd de maximale werkhoogte worden bereikt, bij een zijdelings bereik van 9,75 meter. Dit gecombineerd met de mogelijkheid om volledig elektrisch op accu te werken, maken dit een veelzijdige en duurzame machine. Is er geen stroomaanvoer aanwezig kan er bij een lege accu nog altijd worden doorgewerkt op de eveneens zuinige dieselmotor.

26 meter hybride spinhoogwerker huren

De 26 meter hybride spinhoogwerker is per direct in te huren. Vanwege het gewicht (+/- 4.500 kg) wordt de machine door ons op locatie bezorgd. Uiteraard ontvangt u dan direct bedieningsinstructies van onze chauffeur. De machine kan ook door middel van de brandstofmotor worden aangedreven. Dit kan betekenen dat er bij langere klussen bijgetankt (diesel) moet worden. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor het reserveren van deze machine.

Voor meer informatie of reserveren van de 26 meter hybride spinhoogwerker, kunt u hier klikken.

 

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten