Mensen zijn ons echte kapitaal

MENSEN ZIJN ONS ECHTE KAPITAAL – Misschien een vreemde uitspraak voor een bedrijf dat machine en voertuigen verhuurt voor allerlei bouw- en verhuiswerk, maar we zeggen dit niet voor niets. Onze mensen staan dag, en soms `s nachts klaar, om te zorgen dat onze klanten geholpen worden. De kwaliteit staat boven alles en dat vraagt veel, zeker van onze mensen. Die niet alleen de voertuigen en het materiaal vervoeren maar ook onderhouden. En onderhoud kost tijd en aandacht.

Onze mensen verdienen daarom ook alle aandacht, maar hoe doe je dat? Pas kwamen alle medewerkers nietsvermoedend op het bedrijf terwijl we van tevoren maar één ding hebben gezegd:  we gaan ‘een dagje weg met elkaar’.

 

Geen idee dat ze even later Nederland van boven zouden zien in gave helikoptervlucht en weer later voor het eerst stonden te putten op de golfbaan. Een greep uit de vele verassingen van deze dag.

Met maar één boodschap: “We zien jou als medewerker en willen dat je gewaardeerd voelt.“

Die boodschap is gelukkig duidelijk aangekomen… de gesprekken gaan er nu, twee weken later, nog over. We zijn blij dat we dit hebben gedaan, dankzij het programma en de begeleiding op de dag zelf. Zo werd het een teamdag op maat waarbij we allemaal konden genieten. Joost Hemstede en Jop Douma, bedankt voor deze waardevolle ervaring!

Meer weten over onze vacatures?

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten