4 afbeeldingen

11 meter Spinhoogwerker LITHIUM (accu)

Klein maar fijn, zo’n machine kom je soms tegen. Als spinhoogwerkerspecialist zoeken we steeds naar een zo compact mogelijke machine, met een zo groot mogelijk bereik. Recent hebben we op de APEX beurs in Maastricht deze nieuwe 11 meter spinhoogwerker Lithium (accu) gekocht. Deze ultra compacte spinhoogwerker is inzetbaar tot in uw woonkamer.

11 meter Spinhoogwerker LITHIUM (accu)

Zoals gezegd, zoeken we steeds naar een machine die klein is, maar een groot bereik heeft. Deze 11 meter machine is compact, in transportstand meet hij slechts 3,05 x 0,82 x 1,97 meter (lxbxh, zonder werkbak). En voor het opstempelen is een oppervlakte van ongeveer 2,5 meter in het vierkant voldoende. Bovendien kunnen de stempelpoten tussen obstakels worden geplaatst. Kortom, de machine kan niet alleen bijna overal komen, maar ook opstempelen. Vervolgens biedt de 11 meter spinhoogwerker ook nog een werkbereik van 11 meter werkhoogte en een reikwijdte van 6,1 meter. Voor een kleine machine, zijn dat fijne specificaties.

Ruthmann BlueLift SA11

Deze machine van Ruthmann is voorzien van een Lithium accupakket die de elektrische aandrijving voedt. Dus is de machine ook nog eens emissievrij en stil tijdens het werk, dat maakt de machine extra geschikt voor het inpandig werken. Kort opgesomd, de machine beschikt over de volgende handige eigenschappen:

  • Zeer compacte afmetingen
  • Breedte (zonder werkbak) 82 cm
  • Draaibare en afneembare werkbak
  • Automatische afstempeling (2,5 meter)
  • Emissievrije Lithium accu aandrijving
  • Radiografische afstandsbediening
  • Verbreedbaar onderstel
  • 230-120 kg in werkbak
  • Non-marking rupsen

De 11 meter Spinhoogwerker LITHIUM (accu) huren

Deze 11 meter spinhoogwerker Lithium is nu te huur. U kunt de machine bij ons afhalen in combinatie met een bijpassende machinetransporter. Met de transportafmetingen van 3,05 x 0,82 x 1,97 meter (lxbxh, zonder werkbak) en het eigen gewicht van slechts 1.540 kg, is de machine erg compact en eenvoudig van de ene naar de andere ruimte te manoeuvreren. We kunnen de machine ook voor u op locatie afleveren waarbij u direct de instructie van onze medewerker krijgt. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor het reserveren van deze machine.

Voor meer informatie of reserveren van de 11 meter spinhoogwerker Lithium, kunt u hier klikken.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten